Ερμούπολη: Απαιτείται σεβασμός όλων στις θέσεις στάθμευσης για ΑΜεΑ

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, σχολιάζοντας επικριτικά το φαινόμενο στάθμευσης κοινών αυτοκινήτων, ειδικά στο κέντρο της Ερμούπολης, σε θέσεις που επιτρέπεται το πάρκινγκ μόνο για τα άτομα με αναπηρίες.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται συχνά, ιδίως κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Είναι ευρέως γνωστό ότι η Ερμούπολη δεν είναι και η πιο αγαπημένη πόλη των οδηγών ως προς το παρκάρισμα, καθώς οι χώροι στάθμευσης, ειδικά στο ιστορικό κέντρο, είναι αισθητά περιορισμένοι. Καθημερινά, δεκάδες οδηγοί ταλαιπωρούνται αναζητώντας μια θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους και πολλές φορές δεν καταφέρνουν να τη βρουν.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι νομιμοποιούνται να σταθμεύουν σε θέσεις στις οποίες απαγορεύεται το παρκάρισμα και πολύ περισσότερο, σε θέσεις που προβλέπεται να εξυπηρετούν μόνο τα άτομα με αναπηρίες και έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση για το σκοπό αυτό. Ο σεβασμός προς τους συνανθρώπους με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα, θα πρέπει να είναι απαράβατος κανόνας για όλους τους υπόλοιπους. Τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες του νησιού.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here