Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει μαγαζί με βιολογικά προϊόντα από τήν Ανδρο!

Το λέει εδώ και χρόνια και σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται στην κατάστρωση των σχεδίων για να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση

Εδώ και χρόνια ακούγεται ότι η Ελένη Μενεγάκη σχεδιάζει έα μεγάλο επιχειρηματικό βήμα, το οποίο θα έχει άμεση σχέση με τη μεγάλη της αγάπη, τη φύση. Μετά από τις αλησμόνητες εκπομπές που μιλούσε για το γάλα γαϊδούρας και την παραγωγή του που ήθελε να την κάνει σε φάρμα ιδιοκτησίας της, τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα που τη θέλει να σχεδιάζει ένα μεγάλο βήμα.

Τι θα είναι αυτό; Ένα gourmet παντοπωλείο! Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Λοιπόν”, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα βιολογικό παντοπωλείο, το οποίο θα προμηθεύεται αποκλειστικά τα προϊόντα του από μικρές κτηνοτροφικές μονάδες και κτήματα της Άνδρου. Πιθανός τόπος που θα στηθεί η επιχείρησή της είναι η Κηφισιά.

Η παρουσιάστρια που έχει αποκτήσει μία σχετική εμπειρία από την καλλιέργεια προϊόντων, αφού διατηρεί το δικό της κήπο στην Άνδρο, λέγεται ότι θα στήσει κατάστημα με 3 υπαλλήλους που θα εξυπηρετούν τους πελάτες.

Το ακίνητο ακόμη δεν έχει βρεθεί και έχει ανατεθεί η εύρεσή του σε γνωστό γραφείο real estate. Το gourmet παντοπωλείο της θα κάνει και delivery.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here