Ξεκινά το 3rd Syros Triathlon και φέρνει περίπου 2.500 κόσμο στο νησί!

0

Ξεκινά το 3rd Syros Triathlon και φέρνει περίπου 2.500 κόσμο στο νησί!

Ξεκινά από την Πέμπτη 21 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Σύρο. Το 3rd Trimore Syros Triathlon είναι γεγονός και ανοίγει την αυλαία του, υποσχόμενο μεγάλες αθλητικές συγκινήσεις, πλούσιο θέαμα, αλλά και πολλαπλά οφέλη για το νησί.

Εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος σε ποικιλία σύνθετων αθλητικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το κολύμπι, την ποδηλασία και το τρέξιμο, σε μια διοργάνωση η οποία έχει καθιερωθεί ως κορυφαία στο είδος της.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων και παράλληλων εκδηλώσεων

Εκτιμάται, ότι ο αριθμός των αθλητών και των συνόδων τους που θα επισκεφθούν την Σύρο το προσεχές τετραήμερο θα είναι γύρω στους 2.500, νούμερο το οποίο είναι πολύ μεγάλο, αν συνυπολογίσουμε ότι ακόμη βρισκόμαστε στην περίοδο του Ιουνίου.

Το 3rd Trimore Syros Triathlon θα αποτελέσει και φέτος μία από τις πλέον εξωστρεφείς διοργανώσεις της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών και προβάλλοντας την Σύρο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Επιχειρηματίες τουρισμού, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες καταλυμάτων, εστιάτορες και ιδιοκτήτες λοιπών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το μεταφορικό έργο (ταξί, λεωφορεία κλπ) μόνο οφέλη αποκομίζουν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία δίνει βαθιά ανάσα στην οικονομική δραστηριότητα του νησιού και σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here