«Ανάσταση» στο Νεώριο – Πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στη Σύρο! (video)

4

«Ανάσταση» στο Νεώριο – Πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στη Σύρο! (video)

Τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των Συριανών αλλά και των πολλών επισκεπτών του νησιού έκλεψε το φαντασμαγορικό σόου με τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα το βράδυ της Τρίτης σηματοδοτώντας την επόμενη μέρα του ναυπηγείου του Νεωρίου.

Τα πυροτεχνήματα, εκτοξεύθηκαν χαρίζοντας ένα υπερθέαμα στους Συριανούς που είχαν την τύχη να τα παρακολουθήσουν. Η ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε μέσα από το Νεώριο, ενώ η βροχή πυροτεχνημάτων έγινε ορατή από πολλές περιοχές της πόλης.

Οι χαρμόσυνες ανακοινώσεις για το Νεώριο, την πρώτη ημέρα του Αναπτυξιακού συνεδρίου από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Πιτσιόρλα, σκόρπισαν χαρά και τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα… στην Ερμούπολη!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θελω να ειμαι προληπτικος αλλα τα πυροτεχνηματα τα ριχνουν τη νυχτα της Αναστασης οχι νωριτερα! Λιγο ψυχραιμια σεμνοτητα και υπομονη χρειάζεται! Ελπιζω το χρημα που λεγεται πως θα ρευσει στο ΝΕΩΡΙΟ να ειναι αφθονο σαν τα πυροτεχνηματα που ριξαν χθες και οχι πυροτεχνημα που δημιουργει χαρες και εντυπωσεις τη στιγμη που σκαει και μετά τέλος. Αντε και καλη Ανασταση!