Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος και το μωρό της πέθανε. Συνελήφθη η μητέρα

0
Σύνδρομο, αιφνίδιου θανάτου βρέφους, Μάριος Ανδρέου , Παιδίατρος Διευθυντής Κέντρου Παιδιατρικής Μέριμνας

Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος και το μωρό της πέθανε. Συνελήφθη η μητέρα

Μια συγκλονιστική υπόθεση φέρνει σήμερα στο «φως» η εφημερίδα «Κοινωνική» του Πειραιά. Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Τρίτης 29 Μαΐου, στο Κερατσίνι.

Η 37χρονη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όχημα του ΕΚΑΒ μετέβη στο σπίτι της.Οι διασώστες την είδαν με το μωρό της στην αγκαλιά με ακέραιο τον ομφάλιο λώρο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας. Αμέσως, διακομίστηκε στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Εκεί όμως παίχτηκε ένα απίστευτο δράμα. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, το μωρό πέθανε στις 2 τα ξημερώματα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης!

Η συμπεριφορά της κίνησε υποψίες. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, η οποία διέταξε αμέσως να συλληφθεί η 37χρονη και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της.

Για το πώς πέθανε το μωρό, ζητήθηκε γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά ενώ η ίδια νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η 37χρονη είναι ήδη μητέρα μιας 15χρονης.

news.gr