Δεύτερος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης IFBB ο Γιώργος Αθανασίου!

0
Πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης IFBB

Δεύτερος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης IFBB ο Γιώργος Αθανασίου!

Σημαντική διάκριση κατέκτησε ο Συριανός αθλητής και ιδιοκτήτης του GLOBAL X-GYM Γιώργος Αθανασίου στο 31ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης IFBB (αναγνωρισμένη διοργάνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού), που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε μα γεμάτη αίθουσα από το κοινό της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) και με ένα χορταστικό θέαμα για τους φίλους του σιδερένιου αθλήματος ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη διοργάνωση της IFBB-ΕΟΣΔ.

Συγκεκριμένα, o κ. Αθανασίου κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 100 κιλών, αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας στην κατηγορία του.

”ίσως από τις πιο ανατρεπτικές προετοιμασίες που έχω κάνει έως σήμερα.. δοκιμάστηκα σε πολλά και διδάχτηκα πολλά. Έχω τον χρόνο και την υπομονή να δώσω το 100% μου στην επόμενη εμφάνιση! Ευχαριστώ τον Τάσο Κολιγιόνη που έπαιξε τον δραματικότερο ρόλο τις τελευταίες εβδομάδες της προετοιμασίας μου! Τον καλό μου φίλο Ζάχο Δάσκο, Τα παιδιά της Zantana Ηλίας Χρυσοβέργης, Σωτηρης Σιδερης για το άψογο βάψιμο, την γυναίκα μου Μαρίαννα Αρβύθη που είναι δίπλα μου σε κάθε μου απόφαση και με στηρίζει χρόνια και όλους όσους ήταν δίπλα μου” δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

2012 NAC Mr. Hellas, 1ος (BB 3)

2012 NAC Mr. Hellas, 2ος (Overall)

2012 NAC World Championships, 7ος (Men Short)

2014 WABBA-ΠΕΣΔ Πρωτάθλημα, 1ος (Men Short)

2014 WABBA World Championships, 5ος (Men Short)

2015 WABBA Hellas Πρωτάθλημα, 1ος (BB Χαμηλή)

2015 IFBB-ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Κύπελλο, 1ος (Men BB -100kg)

2015 IFBB-ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 1ος (Men BB -90kg)

2015 IFBB Arnold Amateur Europe, 7ος (BB -90kg)

2018 IFBB-ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 2ος (-100kg)