Εγκαίνια γηπέδου 7χ7 στην Σέριφο: Συγκίνηση και λάμψη αστέρων του ποδοσφαίρου!

2

Εγκαίνια γηπέδου 7χ7 στην Σέριφο: Συγκίνηση και λάμψη αστέρων του ποδοσφαίρου!

Το Sportcyclades24.gr και ο Έλπης Φρέρης βρέθηκαν στο νησί της Σερίφου στα πλαίσια των εγκαινίων του γηπέδου 7χ7 του Αυλώμονα που παραδόθηκε στους νησιώτες! Ένα γήπεδο το οποίο μεταμορφώθηκε και έγινε στολίδι…για το νησί! Το άλλοτε ξερό γήπεδο του Αυλώμονα, μετατρέπεται σε γήπεδο που θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες, με πλαστικό χλοοτάπητα και με περίσσια αγάπη με τον φιλικό αγώνα να διοργανώνει η Π.Ε.Φ.Ο Σερίφου.

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2016 όταν ο Δήμος Αλίμου παραχώρησε τον πλαστικό τάπητα και με άμεσες κινήσεις της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ,μπήκαν οι βάσεις για την διαμόρφωση του χώρου. Με μπροστάρη την Π.Ε.Φ.Ο, αυτός ο αθλητικός πνεύμονας του νησιού,  παραδώθηκε σε μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να αθληθεί και να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Το παρών έδωσαν μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Αντωνιάδης, Μπέλλος, Κελεδίσης, Lima, Γκόγκιτς, Μπονόβας,  Κοκολάκης, Πατσιαβούρας, Μανίκας, Βουγιούκας, Χρήστος και Κώστας Καλτσάς, Γεωργιάδης, Παναγιώτης Παντέλης κ.α., ενώ την εντυπώσεις κέρδισε ο ανεπανάληπτος «Θρυλέων» που ξεσήκωσε το νησί και έδωσε ακόμα πιο γιορτινό ύφος.

Επίσης το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σερίφου κ. Αντωνάκης, Ο Σεριφιώτης Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης,όπου και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για τη δωρεά της παραχώρησης του χλοοτάπητα, που αντικαταστάθηκε από το Γήπεδο Τραχώνων, η πολιτευτής Κυκλάδων κα Μονογυιού και πολλοί φίλοι του αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Αξίζει να επισημάνουμε πως την τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τα μέλη της Π.Ε.Φ.Ο. Σερίφου, Πέτρο Λιβάνιο και Γιάννη Λυμβαίο και αναπαριστά – σε μαρμάρινο ανάγλυφο – τον «σερίφιο βάτραχο», το αρχαίο νόμισμα της Σερίφου, του 6ου π.Χ. αιώνα!

Ο Δήμαρχος Σερίφου, Αντώνης Αντωνάκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, που είναι πάντα δίπλα στο νησί του και δίπλα στην ομάδα της Π.Ε.Φ.Ο., την οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο στον Δήμο του. «Έκανε ένα όνειρό μας πραγματικότητα και έδωσε χαρά στα παιδιά της Σερίφου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντίστοιχα, ο Ανδρέας Κονδύλης, μετά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας, μεταξύ των άλλων, είπε : «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Είμαι και θα είμαι πάντα κοντά σε αυτόν τον τόπο. Από μικρός κολυμπούσα σε αυτή την παραλία και δεν αισθανόμουν καλά που αποκαλούσαν γήπεδο αυτόν εδώ τον χώρο, που ήταν απλά άμμος με δύο τέρματα! Ευχαριστώ τον Δήμαρχο της Σερίφου, τους υπεύθυνους της Π.Ε.Φ.Α. Σερίφου – που με πείσμα και εντυπωσιακή προσπάθεια κατάφεραν να υλοποιήσουν το όνειρό τους – όλους τους βετεράνους αθλητές που βρίσκονται σήμερα εδώ, τους συνεργάτες μου, Γιάννη Αντωνάκη και Σωτηρία Μασούρη και όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε σήμερα. Καλές μπαλιές εύχομαι και καλή προπόνηση στην νεολαία μας»!

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Π.Ε.Φ.Ο Σερίφου και στους ανθρώπους του νησιού που αγκάλιασαν και είδαν με ζεστό μάτι αυτή την προσπάθεια.

Ακολούθησαν παιχνίδι για τους μικρούς φίλους και  φιλικός αγώνας μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών της όμορφης εποχής του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Σερίφου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Sportcyclades24.gr που δεν ξεχνάει ποτέ Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.