Νίκος Λειβαδάρας: «Ουδέποτε το έκρυψα… Είναι λογικό να γίνονται επαφές»

1

Νίκος Λειβαδάρας: «Ουδέποτε το έκρυψα… Είναι λογικό να γίνονται επαφές»

Απάντηση στο παραπολιτικό ρεπορτάζ του Cyclades24.gr, εξέδωσε ο κ. Νίκος Λειβαδάρας. Ο κ. Λειβαδάρας, ήρθε αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας και μας εξέφρασε το παράπονό του, καθώς κάποιοι απο τους υποψηφίους που δημοσιεύσαμε δεν βρίσκονται στο επιτελείο που θα συσταθεί προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης το 2019.

Ο κ. Λειβαδάρας μας παρακάλεσε ευγενικά, να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας, καθώς δημιουργήθηκε αναστάτωση, ωστόσο σε ερώτημα μας, για το ποια ονόματα βρίσκονται στο επιτελείο του, δεν θέλησε να πας το αποκαλύψει επίσημα, πόσο μάλιστα αν η ερώτηση γίνονταν πριν γίνει το δημοσίευμα.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί, πως το δημοσίευμα, ήταν ένα παραπολιτικό άρθρο το οποίο φυσικά δεν ήταν προσβλητικό και για ποιο λόγο βέβαια να είναι προσβλητικό όταν αναφερόμαστε με σεβασμό, με αμεροληψία και το πιο σημαντικό, χωρίς να αφήνουμε υπόνοιες για προκατασκευασμένα δημοσιεύματα που σκοπό θα έχουν να βλάψουν τον προεκλογικό αγώνα που έχει ξεκινήσει απο τους υποψήφιους. Εξάλλου κοντός ψαλμός… Αλληλούια, σε λίγους μήνες θα φανερωθούν τόσο οι υποψήφιοι, όσο κι εκείνοι που θα βγουν επώνυμα να τους στηρίξουν.

Σεβόμενοι λοιπόν την δημοσιογραφική δεοντολογία δημοσιεύουμε την απάντηση του κ. Λειβαδάρα:

«Με έκπληξη διάβασα σήμερα, 22 Ιουνίου, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Cyclades24.gr, δημοσίευμα, σχετικό με την κάθοδό μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και για τη σύσταση του επιτελείου μου.
Βεβαίως, ουδέποτε έκρυψα ότι εξετάζω σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο  και κατά συνέπεια είναι λογικό να γίνονται επαφές, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανών ανθρώπων, με θέληση να δουλέψουν με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια για το νησί μας.
Θεωρώ, όμως, ότι πρέπει, πριν δημοσιευθεί κάποια σχετική είδηση ή πληροφορία, ο συντάκτης της να διασταυρώνει τις όποιες πληροφορίες του, ερωτώντας με προηγουμένως, ώστε τα δημοσιεύματα να ανταποκρίνονται στις προθέσεις μου.
Άλλωστε, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ο πρώτος που θα ενημερωθεί έγκαιρα και έγκυρα θα είναι ο Συριανός λαός μέσω του δημοσιογραφικού κόσμου του νησιού μας»
loading...

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξύπνησαν τα φαντάσματα από την νεκρανάσταση του παρελθόντος.
    Έρε Σύρο , τι σου έμελλε να πάθεις!!!
    Οι νεκροί ανασταίνωνται , χάριν του αναισθησιολόγου
    Αναισθησιολόγος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ολική νάρκωση στο νησί μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here