Νήσος Ρόδος, βλάβη, μεσοπέλαγα

Αγωνία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιβάτη του «Νήσος Ρόδος» – Συναγερμός στο Λιμενικό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό μετά την εξαφάνιση 23χρονου επιβάτη του πλοίου «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Λιμενικό συνεπιβάτης του νεαρού, ο τελευταίος εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα γύρω στις 02.15 και ενώ το πλοίο βρισκόταν ανατολικά της Άνδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δύο νεαροί βγήκαν στο κατάστρωμα για να κάνουν ένα τσιγάρο και σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του, απο τότε τα ίχνη του χάθηκαν καθώς ο ίδιος επέστρεψε μόνος του στην θέση του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ενδέχεται να δοθεί λύση μέσα απο τις κάμερες του πλοίου,έτσι ώστε να διαλευκανθεί αυτή η μυστηριώδης εξαφάνιση.

Μετά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκαν τα πράγματα του 23χρονου Ελληνα, όχι όμως και ο ίδιος.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες τόσο στον Πειραιά όσο και στις θαλάσσιες περιοχές του Σαρωνικού, του Λαυρίου, της Σύρου, της Ανδρου, της Τήνου και της Κέας από όπου περνούσε το πλοίο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του νεαρού συμμετέχουν ένα ελικόπτερο και πλωτά σκάφη του Λιμενικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here