Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαργαρίτη στη Σαντορίνη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Επικοινωνιών,  Ακτοπλοΐας & Κρουαζιέρας  Γιάννη Μαργαρίτη στη Σαντορίνη.

Σε στενότερη και πολυεπίπεδη συνεργασία συμφώνησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών, Ακτοπλοΐας & Κρουαζιέρας κ. Γιάννης Μαργαρίτης με τους εκπροσώπους των θεσμών και των φορέων της Σαντορίνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μαργαρίτης, που ολοκληρώνει σήμερα την από κοινού τριήμερη επίσκεψή του στο νησί με τον Αντιπεριφερειάρη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη, επ’ ευκαιρία της ανάληψης των διοικητικών καθηκόντων του κ. Λεονταρίτη και στην Π.Ε. Θήρας, είχε σειρά επαφών και συναντήσεων για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Τοποθετώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της Σαντορίνης ο κ. Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Νίκο Μαραγκό, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Θήρας, τον Διοικητή του Α.Τ. και του Λιμεναρχείου, τους εκπροσώπους του Σωματείου των ΤΑΧΙ, του ΚΤΕΛ  και του Εμπορικού Συλλόγου  του νησιού.

Τα ζητήματα που κυριάρχησαν στις συναντήσεις  εστιάστηκαν στην ορθή και άμεση αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων κυκλοφορίας, του παράνομου μεταφορικού έργου  και στις παρεμβάσεις  για τη βελτίωση  και αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου.

Εγκαινιάζοντας νέους διαύλους επικοινωνίας μετά την κοινή διαπίστωση της αναγκαιότητας αποκατάστασης των σχέσεων της Περιφέρειας με τους θεσμούς και τους φορείς της Σαντορίνης, μετά την αλλαγή στην διοικητική δομή του Επαρχείου, ο κ. Μαργαρίτης εξέφρασε την αισιοδοξία του  ότι «δρομολογείται η  επίλυση των προβλημάτων  που του ετέθησαν» για να προσθέσει πως «όπου υπάρχουν ευήκοα ώτα, ανοιχτοί ορίζοντες  και διάθεση συνεργασίας, δεν μπορεί παρά να υπάρξει αποτέλεσμα».

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here