Ανακοίνωση Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο και απάντηση στις Δημοκρατικές Σειρήνες

Οι “δημοκρατικές” παρατάξεις Mαχαιρίδη, Μπενέτου, και ”ΚΚ€” ουδέποτε μας ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους να μην παραστούν στο περιφερειακό συμβούλιο που διεξήχθη 14 Μαΐου στην Σύρο.
Πως τώρα κατηγορούν μια παράταξη που είναι εκλεγμένη από τον λαό, εκπροσωπεί στα Περιφερειακά Συμβούλια τον λαό και όχι αυτούς.
Δηλαδή η αποχή των “δημοκρατικών” παρατάξεων από το Π.Σ.  βοήθησε να επιλυθούν μείζονα ζητήματα της περιφέρειας και οι τρέχουσες προκλήσεις ή αντιθέτως φοβηθήκαν και απείχαν κατηγορώντας και συκοφαντώντας για άλλη μια φόρα την Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο και την Χρυσή Αυγή.
Ας κοιτάξουν οι κατά τ’αλλα “δημοκράτες” την καμπούρα τους και ας αφήσουν κατά μέρος την λάσπη.
Οι παρατάξεις που τα κόμματα τα οποία υποστηρίζονται έχουν φέρει την χώρα σε αυτήν την κατάσταση και ξεπουλάνε τα πάντα στους δανειστές οι ανίκανοι να διαχειριστούν αυτήν την χώρα.
Δεν καταλάβαμε από πότε πρέπει να δίνουμε αναφορά και να παίρνουμε άδεια από τον κ. Μαχαιρίδη τον κ. Μπενέτο και την κ. Χατζηγιάννη.
Μιλανε οι υποστηρικτές των σκανδάλων, της διαφθοράς και της βίαιης ανατροπής του συντάγματος.
Αν κάναμε αποχή από το Περιφερειακό Συμβούλιο θα ήμασταν δικό σας δεκανίκι?
Και ναι κύριοι του “δημοκρατικού” τόξου η Ελληνική Αυγή με την παρουσία της στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια θα επιβάλει τις απόψεις της και θα αντιδρά σε κάθε βρώμικο πολιτικό παιχνίδι της κυβέρνηση όπως αυτό με τις Μεταρρύθμισεις του Θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοικησης Πρόγραμμα <<ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι>>
Στράτος Μαύρος
Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Αιγαίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here