Μύκονος: «Κάρφωσε» τον π. σύζυγό της για παράνομες εργασίες στην βίλα τους. Χαμός με πρώην ζευγάρι επωνύμων

Μια ασυνήθιστη καταγγελία έγινε πρόσφατα στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου. Πρώην σύζυγος επιχειρηματία, «κάρφωσε» τον σύζυγό της για παράνομες εργασίες στην πολυτελή κατοικία τους. Η ιστορία, βέβαια, έχει ιδιαίτερα “καυτό” παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας τους αλλοδαπούς εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες στη βίλα του επιχειρηματία Βαγγέλη Μπέη και της πρώην συζύγου του, Κατερίνας Γιατζόγλου. Η κόντρα μεταξύ του πρώην ζευγαριού των δύο επωνύμων κρατάει χρόνια και το προαναφερόμενο γεγονός δεν ήταν το πρώτο περιστατικό «αντιμαχίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γιατζόγλου ήταν εκείνη που κατήγγειλε στην αστυνομία και στην Κτηματική Υπηρεσία τις παράνομες οικοδομικές εργασίες, αποδίδοντας αυτή την πράξη σε ενέργεια του πρώην συζύγου της.

φωτο: espressonews.gr

Οι αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους την καταγγελία της κ. Γιατζόγλου, παρακολουθούσαν διακριτικά τα όσα συνέβαιναν στην παραθαλάσσια βίλα που βρίσκεται στην θέση Χουλάκια και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν και την περασμένη Τετάρτη έκαναν έφοδο στην πολυτελή κατοικία συλλαμβάνοντας τους αλλοδαπούς εργάτες και διακόπτοντας τις παράνομες εργασίες.

Η συγκεκριμένη εξοχική κατοικία, ανήκε αρχικά στον σχεδιαστή Γιάννη Γαλάτη, αλλά το 2000 αγοράστηκε από την εταιρία του Βαγγέλη Μπέη. Έναν χρόνο μετά, φαίνεται ότι πουλήθηκε στην Κατερίνα Γιατζόγλου η οποία εμφανιζόταν ως κάτοχος του 50%, με το υπόλοιπο 50% να είναι στο όνομα του μικρότερου γιου της. Επί δέκα χρόνια το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη, ώσπου τελικά ο Άρειος Πάγος αποφάσισε η ιδιοκτησία του σπιτιού να περάσει στον Βαγγέλη Μπέη και η ψιλή κυριότητα στην Κατερίνα Γιατζόγλου, πράγμα που την καθιστά εξίσου υπεύθυνη σε περίπτωση που εντοπιστούν αυθαιρεσίες σε αυτό.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here