Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Φοίνικα – Στις 30 Μαΐου οι εκλογές για νέο ΔΣ

0

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Φοίνικα – Στις 30 Μαΐου οι εκλογές για νέο ΔΣ

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Γενικής Συνέλευση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Το παρών έδωσαν, εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, φίλοι-μέλη του Φοίνικα και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός. Επίσης μαζί του ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης και ο αντιδήμαρχος Αλέξης Αθανασίου.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ενώ στη Συνέλευση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος.

Όσον αφορά στον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ρούσσος αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν τόσο από πλευράς διοίκησης, όσο και για τις διοργανώσεις που συμμετείχε το σωματείο.

Ο κ. Ρούσσος χαρακτήρισε πετυχημένη την σεζόν μιας και ο Φοίνικας κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως υπήρχε και η ελπίδα για μία καλύτερη πορεία, δηλαδή να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αρνητική θεώρησε ο πρόεδρος της ομάδας την εικόνα του Φοίνικα στο κύπελλο και τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, καθώς όπως τόνισε στόχος της διοίκησης ήταν να φτάσει το συγκρότημα του κ. Κάσμαρτσικ έως και το final four.

Τέλος, ο κ. Ρούσσος, παρουσία και του Δημάρχου, προσπάθησε να εξηγήσει όλα όσα ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του κι αυτό γιατί ήθελε να λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκός από την πλευρά έδωσε τις δικές του απαντήσεις για όλα όσα τον αφορούσαν. Το θετικό που βγήκε από την Γενική Συνέλευση ήταν πως ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα της Σύρου και να την στηρίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Το ίδιο βέβαια ισχύει τόσο για το Επιμελητήριο Κυκλάδων όσο και για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Από εκεί και πέρα ο κ. Ροσσολάτος ανέλυσε τα οικονομικά της ομάδας, αλλά και να κάνει γνωστό το ποσό του ανοίγματος. Ένα άνοιγμα σύμφωνα με όλους όσους πήραν τον λόγο να αναφέρουν πως είναι βιώσιμο και πως με κάποιες επιπλέον προσπάθειες μπορεί να μειωθεί.

Όσον αφορά τα της Γενικής Συνέλευσης, στο τέλος αυτής προκηρύχτηκαν για τις 30 Μαΐου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά και μέχρι πότε οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα.