Μύες και θέαμα στο Αίγιο – Επιστρέφει με διακρίσεις στην Σύρο ο Γεωργόπουλος

1

Μύες και θέαμα στο Αίγιο – Επιστρέφει με διακρίσεις στην Σύρο ο Γεωργόπουλος

Ο Συριανός αθλητής Αντώνης Γεωργόπουλος κατέκτησε δυο φορές την τρίτη θέση!

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία physique ψηλή ανδρών και την 3η θέση στην κατηγορία fitness ψηλή στο Wabba world πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2018 που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου .

Η διοργάνωση στέφθηκε από τεράστια επιτυχία καθώς συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ επίσης κατακλύστηκε από κόσμο το κλειστό Γυμναστήριο.

Ο Αντώνης Γεωργόπουλος ασχολείται με το «σιδερένιο» άθλημα τα τελευταία χρόνια και θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σε αυτή την εξαιρετική πορεία, που κρύβεις πολλές θυσίες και σκληρή δουλειά!

»Θέλω να ευχαριστήσω και να πω ένα μεγάλο Σ’ αγαπώ στην σύζυγό μου Ειρήνη Ρούσσου, για την βοήθεια της στα ψυχολογικά μου, στις πείνες, στις στερήσεις που έχει αυτό το άθλημα, στον coach μου Βασίλη Μοιντινη που στάθηκε και θα στέκεται δίπλα μου ελπίζω για καιρό, το κ. Σπύρο Παλικαρά για την διατροφή μου, τον κ. Απόστολο Γιανικάκη για τις συμβουλές του στον αγώνα, τον Ζάχο Δάσκο για όλη την προετοιμασία μου και τον Γιώργο Αθανασίου και το Global-x Gym που μας κάνει περιφανούς στο νησί για την ποιότητα του καλύτερου γυμναστηρίου στις Κυκλάδες!!!! Θα επιστρέψουμε μεγαλύτεροι και καλύτεροι!!!»