Έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων και σώθηκε!

Έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων και σώθηκε!

«Τύχη βουνό» είχε μια γυναίκα που εργαζόταν ως φύλακας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Άγιου Νικολάου στην Κωνσταντινούπολη, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (30/05/2018) έπεσε σε πηγάδι βάθους 30 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όλα συνέβησαν τη στιγμή που η γυναίκα καθάριζε το καπάκι του πηγαδιού, όταν ξαφνικά έχασε, για άγνωστους ακόμη λόγους, την ισορροπία της και έπεσε μέσα σ’ αυτό.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους διασώστες να καταφέρνουν τελικά, έπειτα από 30λεπτη επιχείρηση να απεγκλωβίσουν με επιτυχία την άτυχη γυναίκα.

Ο σύζυγος της 30χρονης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης φώναζε «πέφτω κάτω» στα ελληνικά.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», η γυναίκα έλαβε κατευθείαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω ιατρική εξέταση.

Σημειώνεται, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης, ένας πυροσβέστης έχασε τις αισθήσεις του, με τους συναδέλφους του να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here