Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κάνει… απόβαση στην Σύρο

0

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κάνει… απόβαση στην Σύρο

Η γνωστή εκπομπή του Νίκου Μάνεση που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, θα επισκεφθεί την Σύρο για γυρίσματα.

Στα… φόρτε της βρίσκεται η Σύρος αυτή την περίοδο, όχι μόνο από πλευράς μαθητών, αλλά και από πλευράς τηλεοπτικών εκπομπών.

Την ερχόμενη εβδομάδα, το συνεργείο του Νίκου Μάνεση, αναμένεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Σύρο.

Πρόκειται για μία εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς δίνει την δυνατότητα στους θεατές να ταξιδεύουν μέσα από την μικρή τους οθόνη, αποτυπώνοντας παράλληλα την αμεσότητα του καθημερινού Έλληνα, με τα αξιοθέατα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr  το συνεργείο της εκπομπής, θα βρεθεί στην Σύρο, το Σάββατο 28 Απριλίου και θα μείνει στο νησί μας για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Η Σύρος ανάβει τις… μηχανές, καθώς όλα είναι έτοιμα για τους πρώτους τουρίστες. Τα σοκάκια βάφονται, οι δρόμοι λάμπουν, οι επιχειρηματίες ανανεώθηκαν και οι πρώτοι επισκέπτες κάνουν τις βόλτες τους!

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00, ο Νίκος Μάνεσης φέρνει στη μικρή οθόνη τη νέα γενιά της εναλλακτικής ενημέρωσης. Το παρασκήνιο γίνεται προσκήνιο. Η κάμερα βρίσκεται παντού και καταγράφει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.

Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here