Με αυτές τις φωτογραφίες επέλεξα να αποχαιρετήσω τη Σύρα μου, την αγαπημένη… (ΕΙΚΟΝΕΣ

0

Με αυτές τις φωτογραφίες επέλεξα να αποχαιρετήσω τη Σύρα μου, την αγαπημένη… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το πρωινό μετά τη Κυριακή του Πάσχα έχει χαλάρωση, βόλτα στην Ερμούπολη και κοτόπιτα στο αγαπημένο μου καφέ!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!!! Εύχομαι να περάσατε όμορφα, γιατί όσο περνούν τα χρόνια, νιώθω ευγνωμοσύνη για τις ωραίες μέρες που περνάω, το Πάσχα, το καλοκαίρι, τις αργίες.

Σκέφτομαι, τι ωραία που και φέτος πέρασα αυτές τις μέρες σε ένα μέρος που αγαπώ πολύ, με τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ και που νιώθω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Και επειδή το Πάσχα ευχόμαστε αγάπη, σας εύχομαι κάθε μέρα να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Να ξεχωρίζετε τους καλούς ανθρώπους και να τους βάζετε στη ζωή σας -αν φυσικά και εκείνοι το θέλουν.. Και του χρόνου!

Το LIVE στο ΟΚΙΟ τρέλανε την Μπεκατώρου!

 

Με αυτές τις φωτογραφίες επέλεξα να αποχαιρετήσω τη Σύρα μου, την αγαπημένη!

Τον κήπο της Κωνσταντίας μου με τις βιολέτες και τη τριανταφυλλιά, η πρώτη εικόνα μου κάθε πρωί…


Την αγορά με τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τα φρέσκα ψάρια, τα μικρά μαγαζιά με παραδοσιακά προϊόντα που μοσχοβολούν μάραθο…


Τον καφέ μου κάθε πρωί τον απολάμβανα με θέα αυτό το υπέροχο λιμάνι -σήμερα η θάλασσα ήταν σαν λίμνη και οι γλάροι σαν ψεύτικοι -και όλη η αρχοντιά της Ερμούπολης μπροστά στα μάτια μου.


Το αγαπημένο μου παγωτό: πάρφε κρέμα με αμύγδαλα και κεράσια από τον Λειβαδάρα -απόλαυση να βολτάρεις στα σοκάκια και να τρως το κυπελλάκι σου.

Και πάντα όταν φτάνει η μέρα της επιστροφής, ο ίδιος κόμπος στον λαιμό… Και κάθε φορά η ίδια υπόσχεση πως θα ξαναγυρίσω… Και για να παρηγοριέμαι σκέφτομαι πως περνάει γρήγορα ο καιρός!

Σύρα μου λατρεμένη είς το επανιδείν…