Αντίστροφη μέτρηση για το Finikasrun

1

Αντίστροφη μέτρηση για το Finikasrun

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φοίνικα, ο Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος Φοίνικα και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 3 χλμ, 6 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 200μ.(για παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού), 400 μ. (για παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού), και 800 μ. (για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού) το μεσημέρι της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, στον Φοίνικα Σύρου.

Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.syrosrunnners.gr, μέχρι την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από την εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων, που θα βρίσκεται στην παραλία του Φοίνικα. Όριο εγγραφών για όλα τα αθλήματα συνολικά 400 αθλητές.

Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ μέσα από την δράση «Η ΣΥΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα είναι παρών στο Finikas Run, για την ενημέρωση και την εγγραφή δοτών Μυελού των Οστών, μαζί με τους συνεργαζόμενους μικροβιολόγους κ.Γιώργο Αλτουβα και Τζανίνη-Τσίτζαλη Κατερίνα.

Γίνε και Συ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών
Γίνε και Συ Κρίκος στην Αλυσίδα της Ζωής.