ΕυρυΤήνια 2018

0

ΕυρυΤήνια 2018

Η Εβδομάδα Χορού ξεκινά την Τετάρτη, 18/04 και ώρα 19:30 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, με την ταινία «Ακούγοντας τη Σιωπή» που με ένα πολύ λυρικό τρόπο μας βάζει στον κόσμο των ανθρώπων με αναπηρία οι οποίοι έχουν τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες με τους υπόλοιπους.

Με χαρά αναμένουμε το σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Νεανικού και Παιδικού Κινηματογράφου Ολυμπίας, Δημήτρη Σπύρου που θα επισκεφτεί την Τήνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στο νησί μας εδώ και λίγα χρόνια υπάρχει η στέγη των δικών μας ανθρώπων με αναπηρία που συστάθηκε με πρωτοβουλία του προσφάτως εκλιπόντος Γρηγορίου Κανακάρη. Το όραμά του αλλά και η συμμετοχή του σε όσα παρότρυνε τα παιδιά αυτού του συλλόγου να κάνουν, έγινε από την αρχή και δικό μας όραμα. Έτσι, πιστεύοντας στο έργο που έχει αφήσει, τιμούμε με αυτήν την εκδήλωση το δικό μας Γρηγόρη, το δικό μας χορευτή και την αφιερώνουμε στη μνήμη του με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε η χορευτική ομάδα, που στήσαμε μαζί, να υπάρχει και να δημιουργεί εντός και εκτός συνόρων του νησιού μας.

Τα παιδιά της χορευτικής ομάδας του Σωματείου «Έχουμε Δικαίωμα» θα ανοίξουν την εκδήλωση υπογραμμίζοντας την εκκωφαντική δύναμη της σιωπής.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να είστε παρόντες στο ξεκίνημα της 2ης Εβδομάδας Χορού «Ευρυτήνια 2018».

Ραντεβού λοιπόν στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού την Τετάρτη, 18/4 στις 19:30.