Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του 3ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Ερμούπολης

Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η αντικατάσταση των κουφωμάτων, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που είχαν γίνει το χειμώνα από το Ισιδώρειο Ίδρυμα και το Δήμο

0

Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του 3ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Ερμούπολης

– Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η αντικατάσταση των κουφωμάτων, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που είχαν γίνει το χειμώνα από το Ισιδώρειο Ίδρυμα και το Δήμο

Την εικόνα που αρμόζει στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς αποκτά σιγά-σιγά το 3ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ερμούπολης.

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης όλων των κουφωμάτων του κτιρίου, που θα αναβαθμίσουν ενεργειακά το κτίριο, καθώς τα παλιά και φθαρμένα κουφώματα είχαν σημαντικές απώλειες.

Οι εργασίες εκτελούνται στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την επισκευή-αναβάθμιση σχολικών κτιρίων.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος είχε προχωρήσει σε αντικατάσταση των σωληνώσεων θέρμανσης, κάτι που σε συνδυασμό με τα καινούρια κουφώματα θα έχει σαν αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε ζεστές τάξεις των χειμώνα.

Επίσης, σημαντικές παρεμβάσεις στο κτίριο είχαν πραγματοποιηθεί και από το Ισιδώρειο Ίδρυμα, με αποτέλεσμα το σχολείο να αλλάζει όψη και να έχει αναβαθμιστεί σημαντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here