Δεύτερο σπίτι του Μητσοτάκη έχει γίνει η Τήνος

0

Δεύτερο σπίτι του Μητσοτάκη έχει γίνει η Τήνος

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Τήνο, μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και την οικογένειά τους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας καθιερώσει την παρουσία του στην Τήνο, στην οποία διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν περιορίζεται μόνο σε πασχαλινές επισκέψεις στην Τήνο, αφού λόγω της κατοικίας του, επισκέπτεται τακτικά το νησί της Παναγίας, ειδικότερα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Τελευταία επίσκεψή του ήταν στις αρχές του έτους, όταν και μετέβη στην Τήνο για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να ταξιδέψει στην Τήνο την Μεγάλη Παρασκευή και θα παραμείνει έως και τη Λαμπροδευτέρα. Οι επισκέψεις του στο νησί συνήθως δεν έχουν επίσημο χαρακτήρα ώστε να συνοδεύονται από συναντήσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες προς τιμήν του, γραμμή που θα ακολουθεί και αυτή τη φορά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει την Τήνο για ξεκούραση και προσωπικές στιγμές.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής αναμένεται να παρακολουθήσει την ακολουθία του επιταφίου στον κεντρικό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας, ενώ όπως συνηθίζει, θα εκκλησιαστεί και το Μεγάλο Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here