Πρωτότυπη προωθητική ενέργεια για την προβολή Ελληνικών προορισμών στην Ιταλική αγορά

Δείτε πως προβάλλονται στις πτήσεις της ιταλικής αεροπορικής εταιρίας VOLOTEA οι Άνδρος, Αστυπάλαια, Μήλος και Σέριφος

Πρωτότυπη προωθητική ενέργεια για την προβολή Ελληνικών προορισμών στην Ιταλική αγορά

Με μια πρωτότυπη και άκρως αποτελεσματική προωθητική ενέργεια, έξι ελληνικοί προορισμοί προβάλλονται από την περασμένη Τρίτη  σε ειδική δράση που οργανώνει στο αεροδρόμιο της Βενετίας η ιταλική αεροπορική εταιρία VOLOTEA σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Συγκεκριμένα, αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρίας διανέμουν στους επιβάτες από ειδικό stand ένα οκτασέλιδο καλαίσθητο έντυπο που προτείνει προορισμούς στους οποίους γίνεται η σύσταση να επισκεφτούν από την Αθήνα όπου η εταιρία πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια.

Προτείνονται δύο χερσαίοι προορισμοί (Φυλή και Κόρινθος) και τέσσερεις νησιωτικοί (Άνδρος, Αστυπάλαια, Μήλος και Σέριφος) , κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στον επισκέπτη.

Η εντυπωσιακή αυτή δράση που θα διαρκέσει έως την προσεχή Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών γίνεται σε ημέρες υψηλής αιχμής για το αεροδρόμιο λόγω της εορταστικής περιόδου και ήδη σημειώνει εξαιρετική επιτυχία. Στόχος της δράσης με τίτλο “Best places to visit in Greece”, είναι να ενημερωθεί το επαγγελματικό και ταξιδιωτικό κοινό της Ιταλίας για τις δυνατότητες πρόσβασης σε περιοχές που έχουν  συγκοινωνιακή σύνδεση με τα αεροδρόμια Αθηνών και Μυκόνου, όπου η αεροπορική εταιρία πραγματοποιεί πτήσεις.

Η πρωτοτυπία της έγκειται στο γεγονός ότι μια αεροπορική εταιρία προτείνει στην ουσία ελληνικούς προορισμούς και μάλιστα στο ιταλικό κοινό στο οποίο η ίδια απευθύνεται και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού, κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Το 2018, η Volotea  εγκαινιάζει 58 νέα δρομολόγια -φθάνοντας συνολικά τα 293 δρομολόγια και πετώντας σε 78 ευρωπαϊκές πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους σε  13 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Αλβανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο.

Θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160% και θα εκτελεί 2 νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα (έναρξη δρομολογίου στις 31/05/2018) και το Ηράκλειο (έναρξη δρομολογίου στις 26/04/2018), το οποίο αναμένεται να συνδεθεί ακτοπλοϊκά με νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μήλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here