Μετά το Πάσχα η επίσκεψη Τσίπρα στην Σύρο

Μετά το Πάσχα δρομολογείται η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Σύρο για την πραγματοποίηση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα σε δύο πράξεις, όπου η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο με πιθανότερες ημερομηνίες 29 και 30 Μαρτίου ή 16 και 17 Απριλίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεύτερη πράξη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Πάντως, η προετοιμασία του μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή των δύο Συνεδρίων στο Νότιο Αιγαίο προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την παρουσία του κ. Τσίπρα, τις εργασίες των Συνεδρίων θα παρακολουθήσουν κορυφαίοι υπουργοί της Κυβέρνησης, ενώ η θεματολογία θα επικεντρωθεί σε θέματα ανασυγκρότησης του Νοτίου Αιγαίου και της νησιωτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου η ατζέντα των δύο Συνεδρίων, μεταξύ των άλλων, θα περιλαμβάνει το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά, όπου οι κυβερνητικοί παράγοντες θα κληθούν να αναφερθούν σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την εφαρμογή του, την υποστελέχωση των νησιωτικών υπηρεσιών και το μέτρο της κινητικότητας, την αναβάθμιση της Υγείας στα νησιά, την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τον πρωτογενή τομέα και τη σύνδεσή του με τον τουρισμό, τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here