Προχωράει το έργο της ταπείνωσης του Λόφου “Νεράϊδα”

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υποδομών Αεροδρομίων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) βρίσκεται στη Σύρο με σκοπό την επαλήθευση και οριστικοποίηση της μελέτης για το έργο της ταπείνωσης του λόφου «Νεράιδα», που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αεροδρομίου της Σύρου.

Ενόψει της επικείμενης υπογραφής σύμβασης του ΥΠΟΜΕΔΙ με την εταιρεία «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης της Επιτροπής Διαγωνισμού (ΑΔΑ ΩΜΓ5465ΧΘΞ-Α41), για το έργο της επέκτασης του διαδρόμου προσαπογειώσεως κατά 140 μ. (εκκρεμεί ο προβλεπόμενος προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο) και της έναρξης της διαδικασίας απαλλοτρίωσης έκτασης περίπου 15 στρεμμάτων, και το δεύτερο αναγκαίο έργο, αυτό της ταπείνωσης του λόφου «Νεράιδα», εισέρχεται σε τροχιά άμεσης υλοποίησης.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι μια επίπονη, χρονοβόρα και γραφειοκρατική διαδικασία, η οποία έχει να κάνει με την υλοποίηση ενός σημαντικού αναπτυξιακού έργου, οδεύει προς το τέλος της και σύντομα το νησί μας αναμένεται να έχει ένα μεγαλύτερο, ασφαλέστερο και σύγχρονο αεροδρόμιο που δικαιούται και αξίζει.
{preheader}
{webversion} | {unsub} | {profile}
 
Epimedium-macin Black Friday

black-friday-mail-marketing

 
Κωδικός προσφοράς: aff002epm
 

 
Το απόλυτο βιολογικό Superfood του έρωτα!
Το 100% βιολογικό προϊόν που ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με την πρώτη κιόλας χρήση χωρίς παρενέργειες σε μία άκρως συμφέρουσα προσφορά για όλους!
 

 
 
 

 

Δείτε τι κάνει το epimedium macun!

  epim-mail

Το epimedium-macun είναι ένα 100% βιολογικό προϊόν που διαθέτει πιστοποίηση από τον αυστηρότερο οργανισμό διεθνώς το US FDA. Λύνει προβλήματα όπως δυσλειτουργία στύσης, πρόωρης εκσπερμάτωσης, αυξάνει και ενδυναμώνει τα σπερματοζωάρια μέχρι και 800% και αυξάνει την λίμπιντο της γυναίκας. Και όλα αυτά τα κάνει από την πρώτη κιόλας χρήση. Το epimedium macun είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε μετά από 17ετή έρευνα στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο και σήμερα εντυπωσιάζει την όλη την επιστημονική κοινότητα τόσο με την σύνθεσή του η οποία είναι 100% φυσική αποτελούμενο από 20+ βότανα όσο και με τα άμεσα αποτελέσματά του χωρίς να έχει του κινδύνους που εγκυμονούν από την χρήση φαρμάκων που λύνουν τα ίδια προβλήματα.

 

 
 
 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here