Κόντρα κυβέρνησης – Κομισιόν για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Κομισιόν με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα της Α’ Φάσης του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων.

Την Δευτέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, με ανάρτησή του στο Twitter άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης ότι απέκρυψε την ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση του έργου.

«Λυπηρό ότι η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων. Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της ΕΕ στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας», αναφέρει ο κ. Σχοινάς.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επεσήμανε ότι «ο κ. Σχοινάς ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter».

Τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν άφησε ασχολιάστη ο κ. Σχοινάς, ο οποίος απάντησε άμεσα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι «η αναφορά στην κάλυψη – και όχι στην ομιλία τουπρωθυπουργού – των εγκαινίων ήταν σαφής». «Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των σηράγγων στα Τέμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου, Κορίνα Κρέτσου και την δέουσα προβολή της ΕΕ ακόμη σαφέστερη», συμπλήρωσε ο κ. Σχοινάς.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here