Χαμός στην Τούμπα, διακοπή του ματς και «ντου» Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο (εικόνες – video)

0

Χαμός στην Τούμπα, διακοπή του ματς και «ντου» Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο (εικόνες – video)

 

Απίστευτη σκηνή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου έχοντας το όπλο του σε περίοπτη θέση! – Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Σαββίδης είπε στον διαιτητή Κομίνη «είσαι νεκρός»!

Ο φωτογραφικός φακός εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όταν έβγαλε το μπουφάν του αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε!

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, λίγο μετά την είσοδο του, όπου ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν, ο Ιβάν Σαββίδης είχε περασμένο στη ζώνη του ένα όπλο σε μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά γήπεδα.

ΑΕΚ: «Σαββίδης προς διαιτητή: Είσαι νεκρός»!
Το… ντου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο έχει ως αποτέλεσμα η Ενωση να ενημερώνει επισήμως για όλα όσα είπε ή έκανε ο Σαββίδης κατά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Και ένα από αυτά που είπε και έκανε, όπως ενημερώνει επισήμως η ΑΕΚ, ήταν να κάνει λόγο για… νεκρό Κομίνη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα λέει επισήμως η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Σαββίδης είπε το εξής προς τον Κομίνη: «Είσαι νεκρός»! Παράλληλα, η ΑΕΚ λέει επισήμως ότι στα αποδυτήρια της Τούμπας υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ προς τον Κομίνη για να… μετρήσει το γκολ από τα αποδυτήρια!

Το video της επίμαχης φάσης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Η επίμαχη φάση του 89′ έβαλε… μπουρλότο στον μεγάλο «τελικό» του πρωταθλήματος. Δείτε το video για το γκολ που ακυρώθηκε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ