Ο Λιέας έστειλε την Ξάνθη, αλλού γυαλού… και την ΕΠΣ Κυκλάδων στις 4 καλύτερες ενώσεις της χώρας!

1

Ο Λιέας έστειλε την Ξάνθη, αλλού γυαλού… και την ΕΠΣ Κυκλάδων στις 4 καλύτερες ενώσεις της χώρας!

Είναι πραγματικότητα, η Ε.Π.Σ Κυκλάδων βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες  μέσα στις 4  καλύτερες Ενώσεις της χώρας, με την επιβλητική νίκη της απέναντι στην αντίστοιχή της Ε.Π.Σ Ξάνθης.

Τα τρία γκολ του Λιέα στο 6′, στο  21′ με πέναλτι και στο 68′, ήταν ικανά  να στείλουν στον έβδομο ουρανό την ομάδα του Γιώργου Μοστράτου, η οποία έβγαλε ψυχή και εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο. (ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με αφορμή την τεράστια πρόκριση της ΕΠΣ Κυκλάδων και της μεγάλης εμφάνισης του Συριανού ταλέντου Μάρκου Λιέα, ο δήμος Σύρου Ερμούπολης εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, για μία ακόμη φορά, στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία μας έκανε υπερήφανους ξανά, καθώς προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδικού Ποδοσφαίρου, στους «4» της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, αποκλείοντας ομάδες – μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Η Μικτή Νέων ΕΠΣ Κυκλάδων, με προπονητή τον Γιώργο Μοστράτο, αναμετρήθηκε με τη Μικτή Νέων ΕΠΣ Ξάνθης και πέτυχε την πολυπόθητη νίκη με σκορ 3-0. Το νησί μας νιώθει ξεχωριστή υπερηφάνεια και για τον ιδιαίτερο λόγο ότι και τα τρία γκολ του αγώνα τα πέτυχε ο Συριανός Μάρκος Λιέας.

Ευχόμαστε ολόψυχα «καλή επιτυχία» για τους επόμενους αγώνες και ελπίζουμε να δούμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια του θεσμού.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ