Δήμητρα 39 ετών: Με τον πεθερό μου περνάω καλύτερα απ’ ότι με τον άντρα μου…

Αυτό που ζω αυτό τον καιρό δεν το είχα φανταστεί ποτέ!! Η μοίρα που έπαιξε αυτό το περίεργο παιχνίδι και έκανα παράνομη σχέση με τον 57χρονο πεθερό μου. Και το περίεργο είναι ότι το σεξ μαζί του είναι μοναδικό. Καμία σχέση με τις επιδώσεις του άντρα μου παρόλο την ηλικία του.

Μόνο όταν παράγγελνε  το βιολογικό προϊόν (βοηθάει του άντρες και τις γυναίκες να έχουν μεγάλες επιδόσεις στον έρωτα – Μπορείτε να το βρείτε εδώ και δεν έχει κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής) μπορώ να πω οτι ήμουν ευχαριστημένη δηλώνει η Δήμητρα απο τις Κυκλάδες, σε ένα σχόλιο στη σελίδα της στο Facebook.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το προϊόν εδώ …. 

Ένας πραγματικός άντρας εκτός από συνεπής και δραστήριος στον έρωτα θα πρέπει να σκέφτεται και την ολοκληρωτική ικανοποίηση της συντρόφου του.

Ας δούμε λοιπόν λίγο τα νούμερα που ποτέ δεν λένε ψέματα. Σύμφωνα με το ανδρολογικό ινστιτούτο περισσότεροι από τους 4 στους 10 άντρες έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση με αποτέλεσμα η σύντροφός τους να μην είναι 100% καλυμμένη και φυσικά τις περισσότερες φορές να μην έχει ολοκληρώσει και να μην έχει φτάσει στον οργασμό.

Μόλις το 14% των σεξουαλικών επαφών φτάνουν την γυναίκα σε οργασμό με βασικότερα αίτια την πρόωρη ολοκλήρωση του άντρα, την αδυναμία της στύσης και την άτονη σεξουαλική διέγερση και των δύο φύλλων.

Αυτό όμως μπορεί να λυθεί και ο λόγος είναι η δύναμη των βοτάνων και η πανεπιστημιακή έρευνα του Μιλάνου που έφτιαξε μετά από 16 χρόνια πειραμάτων μελετών το βιολογικό σεξουαλικό συμπλήρωμα που εκτοξεύει τις επιδόσεις αντρών αλλά και γυναικών περισσότερο από οποιοδήποτε σεξουαλικό συμπλήρωμα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα συμπεριλαμβανομένων και των χημικών σκευασμάτων.

Αυτό το βαζάκι αποτελείτε από αρκετά βότανα και εκλεκτό μέλι με βασικό συστατικό το επημίδιο. Το εντυπωσιακό εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης και της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ότι έχει άμεση και έντονη δράση και στις γυναίκες και μάλιστα χωρίς καμία παρενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το προϊόν εδώ …. Προσοχή σε απομιμήσεις διότι έγινε παγκόσμιο best seller σε δεκάδες ιστοσελίδες και υπάρχουν πολλά κρούσματα και στην Ελλάδα.

Να θυμάστε πάντα, ένας άντρας οφείλει να είναι πάντα έτοιμος και συνεπής….

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here