Αυτοί θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στην Σύρο. Επίσκεψη και στην Τήνο

Την Σύρο πρόκειται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας την προσεχή Δευτέρα 19 Μαρτίου, προκειμένου να εγκαινιάσει την Α’ Φάση του σημαντικού έργου διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό διασυνδεδεμένο σύστημα υψηλής τάσης.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και την τελετή των εγκαινίων αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες. Προς το παρόν, διέρρευσε ότι ο κ. Τσίπρας θα αφιχθεί στην Σύρο με πτητικό μέσο, συνοδευόμενος από κυβερνητικούς παράγοντες και υψηλόβαθμα στελέχη ΔΕΚΟ.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον πρωθυπουργό στην Σύρο θα βρεθούν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του νομού Κυκλάδων Νίκος Μανιός, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Συρμαλένιος. Επίσης, στην τελετή των εγκαινίων θα παραστούν ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Ν. Χατζηαργυρίου, ο πρόεδρος του ΛΑΓΗΕ Μ. Φιλίππου και ο πρόεδρος της ΡΑΕ Ν. Μπουλαξής.

Σε τοπικό επίπεδο έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και θεωρείται δεδομένο ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ισχυρά με ενισχύσεις και από την Αττική. 

Επίσκεψη στην Τήνο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια ημέρα, Δευτέρα 19/3, ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να μεταβεί στην Τήνο και θα επισκεφθεί το δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας του νησιού. Φημολογείται ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί της Μεγαλόχαρης σχετίζεται και με την πρόσφατη τροπολογία για την αλλαγή του διοικητικού καθεστώτος στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου το οποίο περνάει στα χέρια της Πολιτείας.  

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here