Στόρμι Ντάνιελς: Αυτά που Καταγγέλλει η πορνοστάρ «καίνε» τον Τραμπ

H πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα. Αλλά και προειδοποιήσεις να μην προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απειλές σε βάρος της Στέφανι Κλίφορντ. Της πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς.

«Η πελάτισσά μου δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μην μιλήσει σχετικά με όσα γνωρίζει για το Ντόναλντ Τραμπ» επισήμανε ο ίδιος στο CNN.

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μια σχέση που ξεκίνησε το 2006 και διήρκησε κάποιους μήνες. Ο μεγιστάνας διαψεύδει τους ισχυρισμούς της.

Η βιολογική λύση για προβλήματα στύσης και πρόωρης εκσπερμάτισης που κάνει τα χάπια και τα χημικά φάρμακα να μοιάζουν απλές καραμέλες καραμέλες.”

Πόσο θερμός ωστόσο θα μπορούσε να είναι ένας 72χρονος ακόμα και αν έχει δίπλα του μια τόσο ωραία γυναίκα;

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα της στυτικής αδυναμίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης είναι τα χημικά σκευάσματα και τα φάρμακα.

Κι όμως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ένα προϊόν που δεν είναι ούτε φάρμακο αλλά ούτε περιέχει και καμία χημική ουσία και τα αποτελέσματά του, είναι περισσότερο από εντυπωσιακά και μάλιστα κάνει τα χημικά σκευάσματα να μοιάζουν με απλές καραμέλες μπροστά του.

Συγκρίνοντας λοιπόν τις δύο λύσεις και βλέποντας τα αποτέλεσμα τα που είχαν, καταλήξαμε στα εξής:

Το Epimedium είναι εντελώς ακίνδυνο και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια σε σχέση με τα γνωστά χημικά χαπάκια που παρουσιάζουν ταχυπαλμία και επιληπτικά συμπτώματα με κίνδυνο στην υγεία και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Επίσης τα συγκριτικά αποτελέσματα ανάμεσα στο Epimedium και στα χημικά σκευάσματα ήταν διαφωτιστικά για να βγάλει κανείς εύκολα το συμπέρασμά του. Το Epimedium χαρίζει μία αίσθηση δύναμης σε όλο τον οργανισμό και αυξάνει την όρεξη για ερωτική επαφή, ενώ τα χημικά σκευάσματα το μόνο που προσφέρουν είναι μία μόνιμη στύση περιορισμένης διάρκειας προκαλώντας στον οργανισμό μας μία πλασματική παραισθησιογόνα αίσθηση δύναμης.

Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο και αυτό μάλιστα που κάνει και την χαώδη διαφορά ανάμεσα στα δύο ήταν το γεγονός ότι το Epimedium έχει δράση μέχρι και 48 ώρες μετά την κατάποση του χωρίς να έχουμε μία μόνιμη στύση που προκαλεί την αμηχνία μας μπροστά σε άλλυς ανθρώπους. Αντιθέτως τo Epimedium παρέχει στον οργανισμό όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στο ερωτικό κάλεσμα των ορμονών όταν υπάρχει εγκεφαλική εντολή. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό που κάνει είναι να μας βγάζει ασπροπρώσοπους χωρίς να έχουμε τον κίνδυνο να εκτεθούμε όταν υπάρχει εγκεφαλική σεξουαλική διέγερση. Από την άλλη μεριά τα χημικά σκευάσματα επικεντρώνονται μόνο στην σωματική ανταπόκριση με μόνιμο αποτέλεσμα στύσης μέχρι να εξασθενίσει η δράση του.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι η Αμερικανική ένωση βιολόγων και χημικών έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο συλλεκτικό τεύχος από το επιστημονικό της περιοδικό το οποίο εκδίδεται μόνο μία φορά τον χρόνο στο συγκεκριμένο προϊόν ονομάζοντάς μάλιστα “το superfood του 21 πρώτου αιώνα”..

Το στοιχείο που εντυπωσίασε και την επιστημονική κοινότητα σε συνδυασμό με τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματά που έχει σε σχέση με τα χημικά σκευάσματα είναι ότι έχει 4 δράσεις μαζί. Γεγονός που δεν υπάρχει σε κανένα από τα χημικά σκευάσματα στον κόσμο σε τέτοιο βαθμό.

Μπορεί και λύνει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας σε βαθμό που θα εντυπωσιάσει τον οποιοδήποτε. Μπορεί και λύνει προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης χαρίζοντας επιπλέον εώς και 45 λεπτά δράσης. Είναι εξίσου εντυπωσιακό στον γυναικείο οργανισμό αυξάνοντας της λίμπιντο. Και τέλος ενδυναμώνει και αυξάνει την δράση των σπερματοζωαρίων μέχρι και 400%.

Μπορείτε να δείτε το προϊόν εδώ με όλες του τις λεπτομέρειες:

Tις δράσεις του και την σύνθεσή του η οποία αποτελείται από αρκετά βότανα και εκχυλίσματα βοτάνων. Ωστόσο οφείλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή και για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τον σωστό σύνδεσμο πώλησης του προϊόντος διότι έχουν παρουσιαστεί κρούσματα απομίμησης του προϊόντος ακόμα και σε φαρμακεία και πολλά e-shops.

loading...

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here