Νέος χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης

0
644

Νέος χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των εργασιών 

Σημαντικά έργα αναβάθμισης αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης το οποίο εδώ και πολλά χρόνια έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Τα προβλήματα του συγκεκριμένου γηπέδου είναι γνωστά σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και έχει καταστεί ακατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων.

Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα, με ενέργειες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της ΕΠΣ Κυκλάδων διασφαλίστηκαν οι οικονομικοί πόροι και τα απαραίτητα κονδύλια για την αντικατάσταση του υπάρχοντος συνθετικού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση καινούργιου, σύγχρονου και καλύτερης ποιότητας, που θα έχει την αίσθηση πραγματικού γκαζόν. Επίσης, στο έργο προβλέπεται η αντικατάσταση τριών φωτιστικών ιστών που θα επιλύσουν το πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, ώστε να χρησιμοποιείται και τις βραδινές ώρες.

Ο διαγωνισμός του έργου ολοκληρώθηκε και ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος  η εταιρία «Κ. Ιωαννίδης ΑΤΕ – ΠΙΛΑΓΑΣ». Με την έκπτωση που προσέφερε η εταιρία, το έργο εκτιμάται ότι θα κοστίσει περί τις 120.000 ευρώ. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, η Ερμούπολη θα αποκτήσει και πάλι ένα γήπεδο που θα πληροί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here