«Πόλεμος» στα γενέθλια του Unique! Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε την Τετάρτη να θυμίζει Πρωτοχρονιά…

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές με μία σημαντική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο και στις ελληνικές πίστες, από τις αρχές του ’80!

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον καλλιτέχνη με την τεράστια φωνή! Τόσο με τα τραγούδια του όσο και με την αγάπη του κόσμου, ο Θέμης Αδαμαντίδης συγκαταλέγεται σήμερα, στις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας. «Μα πού να πάω», «Απόλυτος έρωτας», «Μη ζητάς πολλά», «Πονάμε όσοι αγαπάμε», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Που βρίσκεσαι», «Για σένα», «Δε συμβιβάστηκες ποτέ», «Δώδεκα φεγγάρια», «Στην Καρδιά» και όχι μόνο!!!

Όποιο τραγούδι και αν είναι το αγαπημένο σας, ακούστηκε δυνατά και ανατρίχιασε τους παρευρισκόμενους που διασκέδασαν με Θέμη Αδαμαντίδη live στο Πολυχώρο Πλάζα για τα γενέθλια του αγαπημένου μας Ελληνάδικου ”Unique”.

Αν κι ημέρα ήταν Τετάρτη, ο Πολυχώρος Πλάζα αποδείχτηκε ιδανικός για να φιλοξενήσει αυτό το τεράστιο Καλλιτέχνη με το κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί και η βραδιά να θυμίζει καλές παλιές εποχές στην νυχτερινή Σύρο! Η Προσέλευση του κόσμου…θύμιζε πρωτοχρονιά!  Το κέφι στα ύψη και ο μεγάλος καλλιτέχνης ήταν πραγματικά στα καλύτερα του!

Ο πολυχώρος Plaza μεταμορφώθηκε σε Unique ανοίγοντας τις πόρτες του για τους θαυμαστές του Αδαμαντίδη και λίγο έλειψε να τις αφήσει ανοιχτές για να χωρέσει όλος αυτός ο κόσμος!

Εκπληκτικός με μια φωνή που διαπερνούσε τα αυτιά των θαμώνων και άγγιζε καρδιές τους, ο τραγουδιστής απέδειξε γιατί παραμένει στους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες…

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here