Σύρος: η «επιδημία» του σπασμένου καθρέφτη

Ανεγκέφαλοι βγάζουν τα απωθημένα τους στους καθρέφτες οδικής ασφάλειας του νησιού 

Το φαινόμενο του σπασμένου καθρέφτη εμφανίζεται όλο και πιο έντονα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Κατά μήκος του οδικού δικτύου της Σύρου, οι καθρέφτες οδικής ασφάλειας, οι οποίοι είναι απολύτως χρήσιμοι τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους πεζούς, έχουν γίνει στόχος για κάποιους ανεγκέφαλους πολίτες που τους χρησιμοποιούν ως «παιχνιδάκι» τους.

Στην Ερμούπολη, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού, ειδικά τους τελευταίους μήνες, εντοπίζεται μεγάλος αριθμός σπασμένων καθρεφτών που βρίσκονται τοποθετημένοι σε διάφορους δρόμους. Το εξοργιστικό είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν υποστεί ζημιές ούτε από τη φθορά του χρόνου, ούτε και από τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, αλλά από ανθρώπινη παρέμβαση.

Είναι διαπιστωμένο ότι υπάρχει ομάδα ή ομάδες δημοτών, που κατά διαστήματα επιδίδονται στο να σπάνε και να καταστρέφουν καθρέφτες οδικής ασφάλειας πετώντας πέτρες ή «ξηλώνοντάς» τους εντελώς από τα σιδερένια βάση τους. Ειδικά τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here