Νέο σοκ! Σεσημασμένος ήταν ο αυτόχειρας που πήδηξε από το Blue Star Naxos

3
Νέο σοκ! Σεσημασμένος ήταν ο αυτόχειρας που πήδηξε από το Blue Star Naxos

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του επιβάτη του “Blue Star Naxos” που έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. Αυτό προέκυψε από τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ταυτότητα του αυτόχειρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο αυτόχειρας Δ.Τ. , ήταν 77 (με καταγωγή από Γεωργία ή Ρωσία). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απο το 2013  διέμενε στη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ενώ πιο πριν στο Αιγάλεω Αττικής.

Η διαδικασία ταυτοποίησής του μόνο εύκολη δουλειά δεν ήταν για τις αρχές, αφού ο μεσήλικας που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του, δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Μετά από εμπεριστατομένες έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν. Αυτός, ενδεχομένως, ήταν και ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και στην αυτοκτονία.

Ο 77χρονος που έχει φάκελο στην αστυνομία, ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για θέματα αγορανομικού και τελωνειακού κώδικα και μάλιστα είχε συλληφθεί και αρκετές φορές.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής. Κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, αυτό είναι ένα στοιχείο για το οποίο μπορεί να μη δοθεί ποτέ ακριβής απάντηση.

Υπενθυμίζουμε πως ο 77χρονος, είχε επιβιβαστεί στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και ταξίδευε σύμφωνα με μαρτυρίες μόνος του. Το δρομολόγιο του πλοίου ήταν από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσια – Κατάπολα.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here