Μοναδική κοσμοσυρροή και συγκίνηση για την ΑΕΚ στη Νάξο!

Συγκινητικές στιγμές για τους φίλους της ΑΕΚ στη Νάξο, στην παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του Νίκου Αγγελίδη

0

Μοναδική κοσμοσυρροή και συγκίνηση για την ΑΕΚ στη Νάξο!

Συγκινητικές στιγμές για τους φίλους της ΑΕΚ στη Νάξο, στην παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του Νίκου Αγγελίδη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ στο νησί, οι επίσημοι φορείς με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νάξο και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη και πολλοί άνθρωποι που πασχίζουν για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στη Νάξο, έδωσαν βροντερό παρών.

Η ατμόσφαιρα στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβου Καμπανέλλη, στον ιστορικό αυτό χώρο, ήταν ξεχωριστή με τους παρευρισκόμενους να ζουν – όπως οι ίδιοι περιέγραψαν – μια μοναδική σε συγκίνηση και παλμό εκδήλωση. Ένα πραγματικό ταξίδι στην ιστορία… μέσα από το πέταγμα του δικέφαλου αετού σε όλο τον κόσμο.

Η αίθουσα γέμισε από άκρο σε άκρο με τον κόσμο να πλησιάζει σε αριθμό τους 100 (!), γεγονός που προσδίδει από μόνο του το μέγεθος της προσπάθειας και της κινητοποίησης του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Νάξου που είχε την απόλυτη ευθύνη της διοργάνωσης.

Για λογαριασμό του Συνδέσμου που ιδρύθηκε στο νησί το 1999, μίλησε ο πρόεδρος Δημήτρης Πρωτονοτάριος, ενώ την παρουσίαση του συγγραφέα και του έργου του, έκανε με πολύ φιλόξενο τρόπο… ένας Παναθηναϊκός!

Ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός μπήκε με μεγάλη χαρά στο πνεύμα της εκδήλωσης αποδεικνύοντας ότι η ιστορία δεν χωρίζει αλλά ενώνει…

Ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την καταγραφή των δικεφάλων σε όλο τον πλανήτη, όπως και φίλοι άλλων ομάδων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Νίκος Αγγελίδης  παρουσίασε σε βίντεο την ιστορία όλων των ΑΕΚ της γης με ειδικά επεξεργασμένο υλικό και βίντεο με στιγμιότυπα από την αγωνιστική δραστηριότητα ΟΛΩΝ των ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό στην Ελλάδα.

Πολύτιμο υλικό που εγκλώβισε τον κόσμο στις καρέκλες του – όσες τελικά μπόρεσαν να επιστρατευτούν… γιατί ο κόσμος ακόμη και όρθιος παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον, την ξεχωριστή αυτή παρουσίαση.

Το παρών έδωσαν ακόμη… ο πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του νησιού κ. Παντελιάς, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Μυλωνάς ο οποίος ανέδειξε στοιχεία για την αγωνιστική ύπαρξη και της ΑΕΚ Νάξου και ο ποδοσφαιριστής της Κ15 της ΑΕΚ Μαρκοπουλιώτης Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της Νάξου στη σημερινή ΑΕΚ, ένα παιδί με μεγάλο ποδοσφαιρικό μέλλον μπροστά του.

Μπορείτε να δείτε το κυρίως μέρος της παρουσίασης εδώ: https://youtu.be/wl0nRmg685A

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της χώρας, στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ aekfc.gr, ή γράφοντας στο allesaek@gmail.com για άμεση αποστολή στην πόρτα σας, όπου και αν βρίσκεστε. Δυστυχώς τα αντίτυπα είναι περιορισμένα, οπότε τρέξτε να προλάβετε.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here