Ο Νίκος Κοκολαντωνάκης βραβεύτηκε από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος

0
Νίκος Κοκολαντωνάκης, Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος

Ο Νίκος Κοκολαντωνάκης βραβεύτηκε από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος

Μια ακόμα μεγάλη επιβράβευση ήλθε για τον Αθλητικό Σύλλογο Τaekwondo Ερμούπολης Σύρου, μέσα από το πρόσωπο του Κοκολαντωνάκη Νικολάου, ο οποίος έγινε ο 3ος αθλητής μας, στα 5 χρόνια ενεργών αγώνων, που βραβεύετε από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος. Σημαντικότατο επίτευγμα, αν συνυπολογιστεί η μεγάλη δυσκολία των αθλητών μας για την απόκτηση αθλητικής και αγωνιστικής εμπειρίας, καθόσον η νησιωτικότητα επηρεάζει έντονα και δυσκολεύει τις συχνές μετακινήσεις.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος, κατά την οποία τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες των Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, οι προπονητές τους, αλλά και οι επίλεκτη ομάδα του πρόγραμματος «Υποστηρίζω τον αθλητή μου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, απονεμήθηκε έπαινος, για την διάκρισή του, στον αθλητή του Συλλόγου μας Κοκολαντωνάκη Νικόλαο, ο οποίος συμμετείχε στο ως άνω αναγραφόμενο πρόγραμμα μαζί με άλλους 22 συναθλητές του, από τα 262 αθλητικά σωματεία που ανήκουν στην Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος.

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος για την πρωτοβουλία της και για την ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, μέσω της επιβράβευσης του αθλητή μας, για τις διακρίσεις του στο άθλημα, οι οποίες προήλθαν κατόπιν προσπαθειών και δουλειάς ετών, τόσο από εκείνον όσο και από τον προπονητή του Δημήτρη Μαντζάναρη, που τον συνόδευε συγκινημένος στην τελετή βράβευσης, βλέποντάς τον να λάμπει από χαρά και ευτυχία. Ευχόμαστε στον αθλητή μας, τα επόμενα χρόνια, να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους αθλητές του Συλλόγου.