Ασημένιο Μετάλλιο για το Βασίλη Βρούτση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών

0

Ασημένιο Μετάλλιο για το Βασίλη Βρούτση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε χθες ο Βασίλης Βρούτσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών, που διεξήχθη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Λιοσίων στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Βασίλης, που σήμερα είναι δευτεροετής φοιτητής του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και ταυτόχρονα φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Deere, είναι γιος του βουλευτή Κυκλάδων και π. Υπουργού Γιάννη Βρούτση.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα Καράτε στους εφήβους και νέους, όπου πέτυχε πολλές διακρίσεις (1 χρυσό – 2 Ασημένια 1 χάλκινο), έκανε την δεύτερη του εμφάνιση στους Άνδρες όπου οι ηλικίες συμμετοχής είναι από +18 και πάνω.

Η δεύτερη αυτή συμμετοχή του, αναλογικά με τους 23 πολύ καλούς αθλητές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση έφτασε στον τελικό, δίνοντας αγώνα με το κάτοχο του περσινού πρωταθλήματος.

Του τελικού προηγήθηκαν 5 δύσκολοι αγώνες, όπου ο Βασίλης κατάφερε να επικρατήσει.

Ο τελικός ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 0-0 και με απόφαση των διαιτητών τελικά κατέλαβε την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο.