«Ανθέων Οδός»: Εδώ ο κήπος σας γίνεται Μαγικός…

Ανθέων Οδός

«Ανθέων Οδός»: Εδώ ο κήπος σας γίνεται Μαγικός…

Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο που συντηρούμε και φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι τα φυτά και γενικά την εικόνα όλου του εξωτερικού μας χώρου.

Ένας όμορφος και περιποιημένος κήπος δεν βασίζεται αποκλειστικά στη σωστή διαρρύθμιση και επιλογή των ιδανικών πρώτων υλών (φυτά, κατασκευές, αντικείμενα). Οφείλεται κυρίως στον τρόπο που συντηρούμε και φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι τα φυτά και γενικά την εικόνα όλου του εξωτερικού μας χώρου.

Αποδίδεται λοιπόν σε μια σειρά από κηποτεχνικές εργασίες συντήρησης όπως είναι το πότισμα, η λίπανση, το κλάδεμα, η στήριξη και η μεταφύτευση καθώς αφορά επίσης τη γενική καθαριότητα και τις επισκευές φθορών που πιθανόν να υπάρχουν στο χώρο του κήπου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  μεθυστΆννας - Το μεζεδοπωλείο στη Σύρο που πρέπει να επισκεφτείς!

Εργασίες απαραίτητες που έχουν ως στόχο πάντα την εξασφάλιση άψογης εμφάνισης και υγιής εξέλιξης του εξωτερικού μας χώρου.

Στη γεμάτη λουλούδια γωνία στην Οδό Αεροδρομίου βρίσκεται το κατάστημα Άνθη Φυτά σπορικά «Ανθέων Οδός». Πρόκειται για μία νέα οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ανθέων και φυτών και αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη για τη δουλειά της, αλλά και τον σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον.

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο, θα βρείτε άνθη, σπορικά, ανθοσυνθέσεις, χειροποίητα κεραμικά-επιτοίχια, ξύλινες ζαρντινιέρες-καφασωτά, διακοσμητικά κήπου και κεραμικά ζωάκια καλλωπιστικά φυτά, φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εποχιακά και πολυετή φυτά, καρποφόρα και καλλωπιστικά δένδρα για τον κήπο και τη βεράντα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Dr Wine: Το καλό κρασί και φαγητό θέλουν τον ...Doctor του!

Άνθη και εντυπωσιακές κατασκευές, προσαρμοσμένα στο χώρο  και τοποθετημένα με αρμονία στο περιβάλλον, κάνουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας αξέχαστες!

Εμπιστευθείτε το κατάστημα Άνθη Φυτά σπορικά «Ανθέων Οδός», για τη φρεσκάδα των λουλουδιών, την ποιότητα και αισθητική των κατασκευών.

Εμπιστευθείτε τους για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους.

  • Άνθη -φυτά-σπορικά
  • Καλλωπιστικά δέντρα-Αρωματικά φυτά
  • Πλαστικές γλάστρες – Κεραμικά – πυθάρια – φυτοχώματα

Αναλαμβάνουμε:

  • Γενικές Κηποτεχνικές εργασίες
  • Κλαδέματα – εμβολιασμούς δέντρων
  • Σχεδιασμός κατασκευή και συντήρηση κήπων  – αυτόματο πότισμα φυτών

Γνωρίστε την επιχείρηση μας και είμαστε σίγουροι  ότι θα την αγαπήσετε!

Πληροφορίες στο 22810 77 700 και στο 697 37 07 100

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  DJ για Γάμους-βαπτίσεις στην Σύρο και τις Κυκλάδες!

Facebook

Site

        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here