Το λέει η καρδιά του – Βούτηξε για τον Σταυρό ο δήμαρχος Σικίνου (ΒΊΝΤΕΟ)

0

Το λέει η καρδιά του – Βούτηξε για τον Σταυρό ο δήμαρχος Σικίνου (ΒΊΝΤΕΟ)

Με Σύμμαχο το καιρό, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων και ο αγιασμός των υδάτων στη παραλία της Αλοπρόνοιας στην Σίκινο!

Για ακόμη μια φορά τίμησε το έθιμο των Θεοφανείων ο Δήμαρχος Σικίνου Βασίλης Μαράκης, οποίος έδωσε το έναυσμα για την επόμενη χρονιά να είναι ακόμα περισσότεροι οι κολυμβητές οι οποίοι θα βουτήξουν για να πιάσουν τον Σταυρό.

Θυμόμαστε την περσινή χρονιά, την ίδια πάλι ευλογημένη ημέρα ο Δήμαρχος είχε βουτήξει  μόνος του στη θάλασσα, αυτή τη φορά όμως είχε παρέα ένα κάτοικο του νησιού και ένα μαθητή, τον οποίο μάλιστα άφησαν να πιάσει αρχικά τον σταυρό.

Ο αληθινός Δήμαρχος, ο άνθρωπος που έχει διατηρήσει το προσωπικό του προφίλ και τηρεί πιστά τις παραδόσεις, για ακόμα μια χρονιά άφησε στην άκρη τις γραβάτες και την επίσημη ενδυμασία και βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Σικίνου.

Το Cyclades24.gr επικοινώνησε με τον κ. Μαράκη οποίος όπως δήλωσε δεν θα μπορούσε να λείπει από την δοκιμασία, καθώς ως πρώτος κάτοικος του νησιού θα πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμά συμμετέχοντας στα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Ο κ. Μαράκης ευχήθηκε στο κόσμο Υγεία και του χρόνου να είναι ακόμα περισσότεροι…

Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται viral o δήμαρχος Σικίνου καθώς το καλοκαίρι αποχαιρέτησε και τους τελευταίους τουρίστες στο νησί με ένα εντυπωσιακό μακροβούτι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)