Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.:Εξαρθρώθηκε συμμορία που ξάφριζε σπίτια στη Μύκονο – 43 κλοπές  με Λεία €200.000 

2

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.:Εξαρθρώθηκε συμμορία που ξάφριζε σπίτια στη Μύκονο – 43 κλοπές  με Λεία €200.000 

Μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας που κατάφερε την εξάρθρωση πέντε εγκληματικών οργανώσεων που αποκόμιζαν τεράστια κέρδη από την παράνομη δράση τους.

Περισσότερες από 40 κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις στη Μύκονο είχαν διαπράξει τα μέλη σπείρας, η οποία εξαρθρώθηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν σήμερα το πρωί τέσσερις Αλβανούς, μετά από επίμονες προσπάθειες και συντονισμένες ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προέκυψε από τις έρευνες, τα μέλη της σπείρας, είχαν διαπράξει, από τον Μάιο του 2017, 43 κλοπές!

Τα μέλη της σπείρας δρούσαν κυρίως βραδινές ώρες, όταν απουσίαζαν οι ένοικοι από τα σπίτια τους, έτσι ώστε να μην γίνονται εύκολα αντιληπτοί.


Μάλιστα, για να διαπιστώσουν εάν οι ένοικοι των σπιτιών ήταν μέσα χτυπούσαν το κουδούνι. Όταν τελικά διαπίστωναν ότι οι ένοικοι απουσίαζαν, ή είχαν το σπίτι ως εξοχικο έμπαιναν στα σπίτια από πόρτες και παράθυρα και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί δύο σπίτια μέσα στη Χώρα της Μυκόνου που χρησιμοποιούνταν ως κρησφύγετα καθώς και ως χώρος συγκέντρωσης των κλοπιμαίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το πρωί βρίσκονται στα χέρια της αστυνομία οι τέσσερις »ποντικοί» ενώ αναζητούνται ακόμα δυο.

Σημειώνεται, ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις (200.000) ευρώ.

Πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία και στα στελέχη της!