4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού: Ετοιμαστείτε για πολύ τρέξιμο…

0
4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού
Φώτο: syrosbynight.gr

4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού: Ετοιμαστείτε για πολύ τρέξιμο…

Ένα πρωτότυπο αποκριάτικο δρώμενο πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί της Σύρου. Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ομάδες νέων επιδίδονται στο κυνήγι του… λουκουμιού. Στα πρότυπα του γνωστού αποκριάτικου κυνηγιού του θησαυρού, ομάδες νέων αναζητούν το κρυμμένο λουκούμι. Πολύ κέφι χορός, αποκριάτικη διάθεση και γρίφοι για δυνατούς… λουκουμο-λύτες.

Δώδεκα ημέρες συνεχούς δράσης, διασκέδασης και αρκετού τρεξίματος… μας υπόσχεται η διοργανώτρια ομάδα του 4ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού, που θα πραγματοποιηθεί» από 31 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του «Συριανού Καρναβαλιού – Γεώργιος Σουρής 2018».

Τα μέλη της «λιθιοεπιτροπής», που αναδείχθηκαν νικητές στην περσινή διοργάνωση, παρουσίασαν σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα, τους όρους συμμετοχής αλλά και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει στους φίλους του, το παιχνίδι του Κρυμμένου Λουκουμιού.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στο σαλόνι του Αρχοντικού Κοή, παρουσία των ΜΜΕ και εκπροσώπων ομάδων που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Κυνήγι.

Για να δηλώσετε συμμετοχή αρκεί να μπείτε στην σελίδα του Κρυμμένου Λουκουμιού στο facebook  ή στο site  krimenoloukoumi.wordpress.com

Εμπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 23:59 ΝΤΑΝ!

Τα μέλη της Επιτροπής που αποτελείτο από τους: Μαρία, Βάσω, Ελπίδα, Πηνελόπη, Χριστίνα, Τζώρτζια, Θάνος, Βιβή, Αντώνης, Σίσσυ και το μικρό Μαριαννάκι, καλωσόρισαν το κοινό και ευχήθηκαν οι ομάδες να διασκεδάσουν ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους τους χορηγούς και ιδιαιτέρως τον κ. Σταύρο Κοή για την παραχώρηση του αρχοντικού.

Το λουκούμι μας ξεκινάει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 στον κινηματογράφο Παλλάς όπου και θα γίνει ταυτόχρονη παράδοση γρίφων στους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή της εναρκτήριας δοκιμασίας.

Καλό θα ήταν κάθε ομάδα να εκπροσωπείτε από 4 τουλάχιστον άτομα, μικρά ή μεγάλα..

Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ώρα 11:30  δίνουμε ραντεβού στο αίθριο του Δημαρχιακού μεγάρου για την 1η μας δοκιμασία και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 η συνάντηση των ομάδων για την 2η δοκιμασία θα γίνει στην Ποσειδωνία στην έπαυλη Τσιροπινα,

Η ολοκλήρωση του λουκουμιού θα γίνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00 στην αίθουσα Βάτη, όπου θα ανακοινωθεί και επισήμως ο φετινός λουκουμονικητής ,ενώ μετά το πέρας της απονομής θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πάρτι στο Centro, που με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η περσινή διοργανώτρια ομάδα Λουκουμόσκονη.

Φέτος το βραβείο θα είναι για μας μια έκπληξη που θα  την ετοιμάσουν τα παιδιά από το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ .

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της εταιρείας παραγωγής Prismaproject του κ. Γιώργου Ρούσσου: