Έληξε η απεργία της ΠΝΟ – Φεύγουν τα καράβια!

ΠΝΟ, Απεργία, πλοία, Εκτελεστική Επιτροπή

Έληξε η απεργία της ΠΝΟ – Φεύγουν τα καράβια!

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οπότε λήγει η 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτικών, τα πλοία της ακτοπλοΐας θα μπορούν να αποπλέουν κανονικά από τα λιμάνια εκτελώντας τα δρομολόγιά τους

 

Την απόφαση να μην παρατείνουν την 24ωρη απεργία τους που είναι σήμερα σε εξέλιξη, έλαβαν σήμερα οι ναυτεργάτες, οπότε τα δρομολόγια των πλοίων θα εκτελούνται από τις 00:01 του Σαββάτου 14/1 κανονικά.

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας συνήλθε σήμερα προκειμένου να εξετάσει και να εκτιμήσει την όλη κατάσταση από την 24ωρη απεργιακή της κινητοποίηση, τόσο για το πολυνομοσχέδιο όσο και για τα φλέγοντα προβλήματα του κλάδου, με αιχμή του δόρατος το συνταξιοδοτικό και τις μειωμένες συνθέσεις. Έχοντας πάρει προφορικές διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις κατά τη χθεσινή σύσκεψη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και τον Υφυπουργό Εργασίας, με απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών της και επιδεικνύοντας θετικό πνεύμα, αποφάσισε τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης απόψε τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος: Αναζητούν τον 70χρονο αγνοούμενο. Στις έρευνες και το Τάγμα Εθνοφυλακής

“Παραμένουμε, όμως, σε πλήρη επιφυλακή περιμένοντας  χειροπιαστές λύσεις από τους κυβερνώντες για την επίλυση των προβλημάτων μας, σύμφωνα με τις διατυπωθείσες δηλώσεις και δεσμεύσεις τους” επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΝΟ.