ακαδημίες, Γιουβέντους, Δημήτρης Πελέκης

Αποκλειστικό: Στις ακαδημίες της Γιουβέντους ο Δημήτρης Πελέκης (Φωτο)

Μια τεράστια επιτυχία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, με τον Συριανό προπονητή να αναλαμβάνει  το στήσιμο της ακαδημίας της Γιουβέντους στην Κεντρική Κίνα. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην Σύρο, αλλά και στις Κυκλάδες. Μετά τον Χρήστο Πελέκη που πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα στον χώρο της προπονητικής (ακαδημίες Καλλονής-Superleague και τώρα στον Διαγόρα της Γ Εθνικής), η οικογένεια… Πελέκη έχει να καμαρώνει και για τον μεγάλο αδερφό, σχετικά με τα κατορθώματα τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Πελέκης είναι και επίσημα πλέον ένας από τους 5 εκλεκτούς της «μεγάλης Κυρίας», με στόχο την ανεύρεση ταλέντων στην Κίνα, στις ηλικίες 5-15 ετών.

«Η Γιουβέντους  μέσα από την επίσημη σελίδα της, ζητούσε προπονητές που να έχουν ταυτόχρονα και πτυχίο παιδαγωγικών σπουδών, ώστε να στελεχώσουν το καινούριο τμήμα της «Γιουβε» στην κεντρική Ασία. Αφού είχα όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που ζητούσε η ομάδα, επιλέχθηκα εγώ και άλλοι 4 από τους 1500 που είχαν δείξει ενδιαφέρον. Στόχος της ακαδημίας και δικός μου πλέον, είναι η ανεύρεση σπουδαίων ταλέντων σε ηλικίες 5-15 ετών. Για τους επόμενους 3 μήνες, θα σαρώσουμε όλη την Κεντρική Κίνα».

Δείτε περισσότερα εδώ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here