ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στη «Στέγη Αγάπης» προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες των νησιών μας

0

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες

Σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ξενοδοχείο Αργώ από φίλους και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου.

Στη συνέχεια παραδόθηκαν στη «Στέγη Αγάπης» προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες των νησιών μας.

Για άλλη μια φορά η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη σε αυτές τις άγιες ημέρες αποτελεί ένα νότισμα ζεστασιάς στην ανθρωπιά μας καθώς κι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για έναν καλύτερο κόσμο.

Στις 22 Δεκεμβρίου η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου και η Υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜ.Τ.Ε. Θεοδοσία Μανωλάκη επισκέφθηκαν το γηροκομείο Πάρου, πρόσφεραν τρόφιμα για τους ηλικιωμένους και συνομίλησαν μαζί τους.

Σε αυτή τη μεγάλη προσφορά αγάπης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη, στους φίλους, στους συμπολίτες μας εκείνους που συνέτρεξαν στο σκοπό μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πολιτευτές Κυκλάδων Βιργινία Μπαϊμπά, Γιώργο Βακόνδιο και Κατερίνα Μονογιού καθώς και τη Δρ Δεσποινα Πρινια, Τομεάρχη Πολιτιστικού Επιχειρείν, Γραμματείας Παραγωγικών Τομεων ΝΔ., που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας με οικονομικές συνεισφορές.

Τέλος ευχαριστούμε το Σούπερ Μάρκετ Βιδάλης, την Αρτοποιία Νίκου Ραγκούση, το οπωροπωλείο Μαρίας Ζουμή, την Ο.Ε. «ΜΑΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΑΟΥΝΗ ΦΛΩΡΑ» καθώς και τον Παραδοσιακό Φούρνο Αγκαιριάς για την ευγενική χορηγία τους.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here