Άρης Σύρου: Μπαμπάδες και αθλητές διασταυρώνουν τα… ξίφη τους για καλό σκοπό!

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας ενόψει των εορτών!

Άρης Σύρου: Μπαμπάδες και αθλητές διασταυρώνουν τα… ξίφη τους για καλό σκοπό!

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία πήραν οι ακαδημίες, αλλά και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Μπαμπάδες και αθλητές του συλλόγου θα… διασταυρώσουν τα ξίφη, αλλά για καλό σκοπό… Την προσεχή Παρασκευή 22/12 και ώρα 20.00 και αντίστοιχα το Σάββατο 23/12 και ώρα 12.00, οι μπαμπάδες θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τα παιδιά τους, ενώ την ίδια ώρα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις άγιες μέρες.

Ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην σκληρή καθημερινή πραγματικότητα  που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας και έτσι για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, είναι κοντά στον άνθρωπο, αφουγκράζεται το πρόβλημα και δίνει απλόχερα την βοήθειά του στο βαθμό που ξέρει και μπορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Φοίνικας: Έκλεισε το ρόστερ με Σταυρακάκη - Ξεκινά η προετοιμασία

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και περισσότεροι, ζητά εναγωνίως την αρωγή μας για αξιοπρεπή ζωή…

Ο καθένας μας ας δείξει εμπράκτως την βοήθειά του, αφενός με την παρουσία του, αλλά και με την συνδρομή του σε τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν σε αναξιοπαθούσες οικογένειες της Σύρου.

Ελάτε λοιπόν και εσείς στο κλειστό μας γυμναστήριο ”Δημήτριος Βικέλας”, να γίνετε κοινωνοί και να χειροκροτήσετε αυτή την μοναδική προσπάθεια, να δείξετε με την παρουσία σας ότι αφουγκράζεστε εμπράκτως τα προβλήματα των συνανθρώπων σας.

Σύσσωμη η “οικογένεια” του Άρη Σύρου εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Volley League: Οι ομάδες Ελλήνων και Ξένων στο All Star Game της Σύρου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here