Ο Αϊ Βασίλης ήθελε να πάρει… σύνταξη στη Σύρο!

Μία υπέροχη θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Ερμούπολης - Σήμερα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου

Ο Αϊ Βασίλης ήθελε να πάρει… σύνταξη στη Σύρο!

Εχτές Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Απόλλων η θεατρική παράσταση «Ο Αϊ Βασίλης παίρνει σύνταξη» με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Ήταν ένα Χριστουγεννιάτικο, γλυκό και τρυφερό παραμύθι, σε διασκευή της Βέτας Αποστολίδου, που έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Με την συμμετοχή και την βοήθεια των παιδιών που είχαν την τύχη να βρεθούν ως θεατές, ο Άη Βασίλης μετά τον Φοίνικα συνειδητοποίησε και στην Ερμούπολη, πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα να συνταξιοδοτηθεί.

Κάπως έτσι και αφού μοίρασε ένα σακί καραμέλες, έκλεισε η αυλαία και μπορούμε να τον περιμένουμε και πάλι την Πρωτοχρονιά με τα δώρα…

Ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά, όλους τους ηθοποιούς που συμμετείχαν, την Βέτα Αποστολίδου για την επιμέλεια της παράστασης, τον Δημήτρη Καπέλλα για την μουσική επιμέλεια και τον Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου «Απόλλων» για τα κουστούμια.

Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση μιας διαδραστικής θεατρικής Χριστουγεννιάτικης παράστασης που θα μας μείνει αξέχαστη. Μεγάλοι χαμένοι μόνο όσοι δεν ήρθαν…

Σήμερα 20 Δεκεμβρίου την σκυτάλη παίρνουν όλα τα παιδιά και οι δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου Ερμούπολης.

Στις 18.00, στο θέατρο Απόλλων θα μας παρουσιάσουν το έργο  «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης σχολικής γιορτής μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here