έγκυο, γυναίκα ,καβγας, παρκάρισμα

Έριξε κάτω έγκυο γυναίκα σε καβγά για παρκάρισμα

Το ποσό των 5.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Ρόδου, για το αδίκημα της σωματικής βλάβης, μετά από απόφαση του Μονομελές Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Ρόδου, έκανε δεκτή την αγωγή της εμπλεκόμενης γυναικάς (η οποία ήταν εγκυμονούσα) και επέβαλλε στον άνδρα να καταβάλλει το ποσο των 5.000 ευρώ για την βλάβη που υπέστη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το 12vima.gr, συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου του 2012, όταν η γυναίκα (εγκυμονούσα 5 μηνών), δέχθηκε ύβρεις και επίθεση από τον κατηγορούμενο. Η γυναίκα είχε πάρκαρε το μηχανάκι της στην ‘’λάθος’’ θέση, έπειτα το μετακίνησε ο κατηγορούμενος και τέλος, όταν η γυναίκα μετέφερε το μηχανάκι στην αρχική του θέση ο φερόμενος ως κατηγορούμενος άρχισε να την βρίζει και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Ακολούθησε καταγγελία στο Α.Τ. Ιαλυσού και η εκδίκασή του έγινε τώρα. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, αποφάνθηκε την ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή για την πρόκληση του αδικήματος της σωματική βλάβης, για τον κατηγορούμενο. Με τη σειρά του ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση  στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here