Στην Τήνο ο Όμιλος Φουσκωτών Σύρου

Εξόρμηση του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. στην Τήνο και την ξενάγηση στη ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ

Στην Τήνο ο Όμιλος Φουσκωτών Σύρου

Μια πολύ όμορφη εξόρμηση πραγματοποίησε ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, την Κυριακή 22 Οκτώβρη, στο νησί της Τήνου .

Υπήρξε εξαρχής μεγάλη ανταπόκριση των μελών και δήλωση συμμετοχών, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 30 άτομα, τα οποία επιβιβάστηκαν σε 6 βάρκες και αναχώρησαν για το νησί. Την αποστολή του Ομίλου συνόδευσαν και 3 σκάφη του HELLENIC RΙB FORUM, με 13 άτομα, τα οποία πραγματοποιούσαν διήμερο ταξίδι στη Σύρο.

Η ώρα συγκέντρωσης είχε αποβραδίς προσδιοριστεί για τις 9.00, το ταξίδι ξεκίνησε στις 09.30, ενώ ο σχεδόν καλοκαιρινός καιρός βοήθησε ώστε η πλεύση να γίνει με τους καλύτερους όρους.

Οι εκδρομείς έφτασαν στο νησί στις 10.00 και είχαν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 11.00, στο κέντρο του πόλης της Τήνου, από όπου τους παρέλαβε λεωφορείο για να τους μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας «ΝΗΣΟΣ», όπου είχε προγραμματιστεί ξενάγηση και παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής της ομώνυμης μπύρας. Η ξενάγηση διήρκεσε μιάμιση ώρα.

Το πρόγραμμα προέβλεπε επιστροφή στην πόλη με τον ίδιο τρόπο και μετάβαση στο εστιατόριο Ταρσανάς για φαγητό, στη διάρκεια του οποίου ο κ. Κουρής Αλέξανδρος, ο ιδιοκτήτης της ζυθοποιίας ΝΗΣΟΣ, πρόσφερε φιάλες μπύρας. Για την ενέργειά του το Δ.Σ του Ομίλου τον ευχαριστεί πολύ .

Η επιστροφή στη Σύρο, με τον ίδιο καλό καιρό, στις 6.00 το απόγευμα, ολοκλήρωσε μια όμορφη μέρα για τους ταξιδιώτες του Ομίλου, οι οποίοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ταξίδι που ευχόμαστε να έχει ανάλογη συμμετοχή και επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απολυμάνθηκε η ΑΕΝ Σύρου με έξοδα του Νεωρίου