Σύρος: Τερματοφύλακας έβαλε γκολ από τη μία εστία στην άλλη

1
Τερματοφύλακας

Σύρος: Τερματοφύλακας έβαλε γκολ από τη μία εστία στην άλλη

Ο Συριανός τερματοφύλακας σκοράρει για την ομάδα του με έναν τρόπο που θα ζήλευαν όλοι οι επιθετικοί…
Ένα πραγματικά… παράξενο γκολ πέτυχε ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ14 του Πρωταθλήματος της Κυκλάδων, Πέτρος Στεφάνου, στο γήπεδο της Άνω Σύρου, κάνοντας βολέ από το ένα τέρμα.

Ο τερματοφύλακας του Άγιαξ Σύρου, μετά από μία επέμβαση στην περιοχή του, αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με ένα δυνατό βολέ.

Ο τερματοφύλακας της τοπικής αντιπάλου, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι από αυτό το βολέ η μπάλα θα έφτανε προς την εστία του και σίγουρα όχι με τέτοια δύναμη, που να μοιάζει με σουτ εντός περιοχής, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο γκολ αποδείχτηκε Καθοριστικό, σύμφωνα με το σκορ του αγώνα(2-1) με συνέπεια ο Πέτρος να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του παιχνιδιού.

Όπως και να χει πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων, νικητών και ηττημένων, γιατί προσπαθούν, αγωνίζονται και διασκεδάζουν παίζοντας ποδόσφαιρο!

Για όσους ενδιαφέρονται αυτό είναι το βιολογικό προϊόν που βοηθάει του άντρες και τις γυναίκες να έχουν μεγάλες επιδόσεις στον έρωτα – Μπορείτε να το βρείτε εδώ και δεν έχει κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής