Τα εγκαίνια της νέας Φάρμας ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ στην Σύρο!

2

Τα εγκαίνια της νέας Φάρμας ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ στην Σύρο!

Αξέχαστη θα μείνει η εκδήλωση των εγκαινίων της φάρμας της οικογένειας Ζωζεφίνου για όσους είχαν τη χαρά να παραβρεθούν στο Φοίνικα και να δουν τα επιτεύγματά του, στην πλούσια γκάμα καλλιεργειών, εκτροφής, παραγωγής και τυποποίησης μιας σειράς προϊόντων από τη γη και τα ζώα που εκτρέφει.

Μια επίσκεψη στα διάφορα σημεία του κτήματος άφησαν άναυδους τους επισκέπτες από τα όσα είδαν και βέβαια στη συνέχεια ξετρελάθηκαν από τα όσα είχαν εκτεθεί, είτε από τη γκάμα των προϊόντων που καλλιεργεί είτε από τα προϊόντα τους από το σύγχρονο τυροκομείο της.

Μιλώντας στους καλεσμένους τους, ο Στέφανος και Κώστας εμφανώς συγκινημένοι, αναφέρθηκαν στην ιστορία του κτήματος από τον παππού τους, τους γονείς τους και τα συναισθήματα που τους πλημμυρίζουν.

Στη συνέχεια μίλησαν για το μεγάλο στοίχημα που έβαλαν για να στήσουν τη μονάδα αυτή, με πολύ σκληρή δουλειά και κόπο, για να έρθει το επίτευγμα της υψηλής ποιότητας που έχουν τα προϊόντα της φάρμας.
Οι καλεσμένοι της οικογένειας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα κέρασμα από τα προϊόντα τους και να διασκεδάσουν μέχρι αργά με όμορφη παραδοσιακή ορχήστρα.

Συνηθίζεται να λέγεται πως η ζωή των ανθρώπων δεν εξαρτάται τόσο από την τύχη όσο από τις επιλογές που οι ίδιοι κάνουν και μόνο όσοι δεν πράττουν αποτυγχάνουν. Η φράση αυτή συνδέετε με πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι, παρά τις αντιξοότητες, έπραξαν και δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους.

Στην περίπτωση της επιχειρηματικότητας, σχετικό παράδειγμα ανθρώπων που τόλμησαν, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να κάνουν το… άλμα της πίστης αποτελεί και η Οικογένεια »ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ», που από την αγελαδοτροφία μεταπήδησε στην παρασκευή, μεταποίηση και τυποποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων.

Έτσι, η Φάρμα ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ γίνεται η πρώτη επιχείρηση που παράγει μια μεγάλη σειρά προϊόντων και καταφέρνει, μέσα σε λίγα χρόνια, να συστήσει ή να θυμίσει στους Έλληνες καταναλωτές τις διατροφικές αξίες και τις ευεργετικές ιδιότητες του αγελαδινού γάλακτος.

Η ΦΑΡΜΑ ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ αποτελεί μία Σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος. Σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον στον Φοίνικα, καλλιεργούνται ζωοτροφές, εκτρέφονται αγελάδες και παράγονται υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες ημέρες ο χώρος θα είναι επισκέψιμος.

Καλή αρχή λοιπόν…